Ja, jag vet!

Jag ha skrivit ganska mkt om hockey den senaste tiden, men hålla! Jag älskar sporten! Men nu ska jag skriva lite mer om vad som ha hänt i mitt liv förutom hockeymatcher.

Jag är ledig varje fredag fram till Jul och det tycker jag om väldigt mkt!
Jag är 17 år och 10 dagar btw.
Jag saknar Ida som ett tok redan, hon är nämligen i Thailand, hon for dit i dag och ska vara där i tre veckor. Hur det kommer att bli på skolan i tre veckor utan henne vill jag inte tänka på.
Jag ska och julhandla i morrn (tror jag i alla fall)
Jag ska till Liza i kväll
Jag ska kanske till Sandra och sova i morrn kväll.
Sandra är bra.
Jag har nyss ätit, så jag är glad.
Jag är sur för att Daniel åkte ut ur idol då han var den bästa i hela programmet.
Jag är lite små trött mest hela tiden, kan bero på att skolan tar musten ur en helt enkelt.


Ne nu ska jag byta om och sen vänta på att klockan ska bli åtta.

Allt för mig!
Pusshej!

Älskade Renberg!

Jajjemen det var han igen!
Mannen,myten,legenden och kaptenen i världens bästa lag.


Det var Renberg som i går gjorde AIK´s ända mål och gjorde så att vi vann och fick våran första borta seger! Jag satt själv på Oleary´s och såg matchen i Umeå. Jag var dock inte ensam AIK:are där utan det finns till och med klokt folk i Umeå! Vem kunde tro det? :P. Men i alla fall så satt jag som på nålar hela kvällen, jag var livrädd att AIK skulle förlora och åka ner på Kvalplats. Men nej då, de vann och jag tycker att hela AIK laget ska ha mycket beröm för det spelade jävligt bra i egen zon och Hadelöv var tillbaka i den form vi vill ha han i och som vi vet han kan hålla.

Som sagt hela laget var underbara och vi fick äntligen en tre poängare på bortaplan!
Älskade AIK!

image47
Mikael Renberg!


Allt för mig!
Pusshej!

3 POÄNG!

I går tog AIK äntligen sin första tre poängare på borta plan!
Jag ska skriva mer om de då jag kommer hem!
Är bara så jävla lycklig nu att jag ska leva på de ett tag.

Mikael Renberg<3

Allt för mig!
Pusshej!

Förluster svider!

Varför, varför, varför, varför?

Det är den stora frågan efter gårdagens match för AIK, efter att ha haft en 2-0 ledning i första så förlorar dom ändå med 2-4 när slutsignalen ringer.
Förluster då det gäller hockey svider så in i helvete! Då AIK förlorar så känns det som om jag förlorar en bit av mitt AIK hjärta varje gång. Det här är inget som jag bara sitter och hittar på, utan det känns seriöst som om hjärtat ska brista och som om man inte får någon luft. Det känns som att det är lika bra att sätta sig ner och gråta då man står där på Västra, för då kanske dom ser att man är ledsen och då kanske de känner att de måste kämpa för att få en ledsen supporter glad! Varför ska det vara så svårt att vinna för AIK, varför ska det vara så svårt att behålla en ledning då man väl ha fått den, varför varför varför, detta varför som man gång på gång kommer tillbaka till.

Ne, nu känner jag att jag inte får deppa i hop. Jag får inte ge upp hoppet. Men det ska jag inte heller! Jag ska föralltid stå vid mitt älskade AIK´s sida, jag ska stå där så länge jag lever.
Jag ska stötta dem i deras "svacka" som de är i nu, jag ska stötta dem när det går bra för dem och jag ska aldrig ge upp hoppet på att vi en dag ska få sm-guld!!


En glad nyhet är i alla fall att Öberg är på G nu.

Allt för mig!
Pusshej!

Okej,

Jag hinner inte blogga just nu!
Ska bara lägga ut bilderna som jag fick av Världens bästa Elin i födelsedags present.
(och JA!, hon har tecknat dom! ;) )


image45
Thomas Larsson.


image46
Tobias Viklund.

Allt för mig!
Pusshej!


Hockey,hockey, hockey, Hur kan en sport vara så underbar?!?

Asså jag lovar och svär att denna sport är så jävla fantastisk att jag skulle kunna spendera hela mina dagar med att sitta i Skellefteå kraft arena och bara titta på mitt älskade AIK.

I går så var jag och Elin på hockey (igen :P) men i alla fall så den här gången så hade vi sittplats, det var inte samma stämning som på stå men jag och elin hade kul i alla fall. Men men, AIK spelade jättebra (min kille var ju tillbaka) hela matchen var mkt jämn och då FBK gjorde 2-3 så tänkte jag och Elin att snälla gör så att AIK gör ett till mål. Vi väntade och väntade, sen då det var 1min kvar så började vi nästan att ge upp hoppet. Men just då vi satt och deppade som mest så gjorde Mikael Renberg mål!!!! med elva sekunder kvar!! Jag kan inte riktig säga vad som hände efter att Renberg gjort mål, jag vet att jag ställde mig upp och skrek men resten är bara dimman. Men i alla fall så blev det förlängning och matchen slutade 3-3 och vi fick med oss en poäng till nästa match.

Asså jag säger då de, hockey kan verkligen göra en lycklig. Visst finns det stunder då man känner att man bara ser det för att plåga sig själv men då det kommer ögonblick som i lördags, då vet man varför man ser det, man vet då varför man älskar denna sport så obeskrivlig mycket. Efter det som var i går så satte jag mig i dag och kollade i min aik pärm för att kolla andra matcher som ha varit. Jag hittade då matchen mot malmö som Wernblom avgjorde med bara några sekunder kvar, det var också en sån match som man kände kärleken till hockeyn och helst till Skellefteå AIK.

Ja detta älskade AIK som mitt hjärta ha tillhört sen jag var född. Jag skulle aldrig kunna byta lag, jag skulle inte bry mig om AIK åkte ner till allsvenskan igen (inte för dom kommer att göra de ;) ) jag skulle fortfarande älska dem lika mycket och jag skulle fortfarande gå på deras matcher och skrika ut min kärlek precis som jag gör nu! Ne Skellefteå AIK kommer föralltid att vara i mitt hjärta, de är där för att stanna helt enkelt.


image44
Min och Elins nya idol.
Iceing! (elin fattar)


Allt för mig!
Pusshej!

Snälla! Vinn!

Snälla,snälla,snälla, SNÄLLA! AIK vinn i kväll!

Jag vill så gärna ha en borta seger! Nog för att de är inte så troligt att vi vinner i kväll mot HV, men våran lycka måste ju komma nångång! De här går ju inte, att inte vinna en match på fulltid på borta-plan håller ju inte om man vill ha sm-guld. Ne asså, nu tycker jag att aik ska ta sig i kragen och vinna den här matchen med 3-1! Dom måste vinna så att jag får använda mina nya aik strumpor i morrn på skolan och vara glad!

image43


Allt för mig!
Pusshej!


Fortfarande sårad.

Här kommer en svenska Novell som jag skrev förra året.
Jag skrev om olycklig kärlek.


" Jag känner hur jag liksom går sönder innuti då han säger de fyra så, men ack så hårda, orden till mig. "Jag vill göra slut" Jag får inte fram ett ord då han säger det, jag liksom bara står där och undrar om han driver med mig eller inte. Men han driver inte med mig för jag kan se i hans ögon att han talar sanning och jag försöker fortfarande komma på något bra att säga. Det är som om min hjärna har slutat fungera. Han ser på mig ett långt tag efter han har sagt det, sen så lägger han en hand på min axel och säger att jag kommer nog över det ganska snabbt. Han går sedan i väg utan någon som helst förklaring. Jag står där som förstenad och ser hur han försvinner iväg, just när han öppnar dörren så får jag luft i mina lungor och ropar: Rickard! Han vänder sig om och tittar på mig med sina kristallblåa ögon som jag tittat i så många gånger förut, sen säger han: Låt det vara Carro! Det finns inget som du kan säga som kan få mig att ta dig tillbaka, jag har bestämt mig! Sen ger han mig en sista blick innan han går ut och stänger dörren bakom sig med ett knäpp. "

Det har nu gått fem månader och jag har fortfarande inte kommit över att han "dumpade" mig bara så där. Jag får fortfarande tårar i ögonen då jag tänker på hur han avslutade ett två årigt förhållande på ett sådant sätt.

Jag får fortfarande frossa då jag ser han med sin nya tjej som jag vet att han dumpade mig för. Han säger att det inte var så, men jag är inte dum. Jag vet att det var därför han gjorde slut för han blev ihop med henne ungefär en vecka efter det tog slut. När han blev ihop med den här tjejen så visste jag knappt vem hon var. Jag visste att hon gick natur sista året men mer än så var det inte så därför var jag förvånad att han valde henne. Det var först senare jag fick veta att de två hade träffats i smyg i flera veckor innan han tog mod att göra slut med mig. Det känns som om jag ska bryta ihop varje gång jag ser de två i korridoren gå hand i hand. Det ända jag kan tänka på är att för fem månader sen så var jag den där tjejen! Då var jag den tjejen som han kysste i nacken på lektionerna bara för att han inte kunde vänta tills de var rast. Jag var tjejen som han inte skämdes att kyssas med framför dina bästa kompisar. Åh vad jag vill vara den tjejen igen! Jag vill så gärna känna hans läppar mot mina, även om de bara skulle vara i tio sekunder så skulle jag ge vad som helst i världen för det! Men jag måste försöka komma över honom, för han har tydligen kommit över mig.


Dagen då min vändpunkt kom var ungefär en vecka efter jag hade bestämt mig att jag skulle komma över Rickard. Det var på svenska lektionen, av alla tillfällen, som jag kände att livet kanske skulle kunna gå vidare. Det var så att just den här dagen så skulle det börja en ny kille i vår klass. Vi visste inte så mycket om honom innan han började, bara att han hade flyttat från Luleå till Stockholm för att hans pappa hade fått jobb här. Han hette Melvin. Jag hade inte tänkt så mycket på det utan jag var så upptagen med att inte tänka på Rickard på veckorna att allt annat bara försvann. När jag såg på killen som stod bredvid vår svenska lärare där framme så var jag tvungen att blinka fler gånger för jag kunde inte förstå hur någon kunde vara så snygg som han. Inte för att man ska titta så mycket på utseendet då man träffar nytt folk men när det gällde han var det svårt att undvika. Han var nog alla tjejers dröm då det kommer till killar. Han såg lite små blyg ut då han stod där framme och skulle presentera sig men han gjorde det bra och sen så gick han och satte sig på en bänk just vid fönstret. När han satte sig så kollade han bak på mig och log. Jag log tillbaka och på den vägen började den mest tragiska kärlek som jag någonsin har upplevt och kommer att uppleva i mitt liv.


Det började med att han och jag hamnade i samma grupp på svenskan och vi blev kompisar ganska snabbt. Det var som om allt klickade. Vi kunde prata om allt och jag kände mig säker och trygg i hans sällskap. Jag kände att jag kunde berätta saker för han som jag inte ens kunde berätta för mina tjejkompisar som jag känt i över tretton år. Det var helt enkelt fantastiskt att jag hade fått en så bra kompis. Men den vänskapen som vi delade skulle snart övergå till någonting annat då han berättade att han var kär i mig.


För mig så kom det som en chock. Jag hade ingen aning om att han hade haft de här känslorna för mig. Han sa att de hade varit där länge men han hade inte velat säga något som kunde förstöra vår vänskap. Tillslut så kunde han tydligen inte hålla sig längre utan han var tvungen att säga hur han kände, för det hade han lärt sig att man alltid skulle göra. Jag själv visste inte vad jag skulle svara. Jag visste ju inte ens vad jag kände för honom. Han var snygg och jag älskade hans sätt att skratta och hans hjärta av guld, men var jag kär? Jag tänkte ju fortfarande på Rickard så fort jag var ensam och inte gjorde någonting. Han fanns fortfarande där och så fort han såg på mig så fick jag de där fjärilarna i magen som jag brukade få då vi var ihop. Nu fanns Melvin där också, Melvin som alltid var lika snäll och glad. Melvin som alltid fanns där för mig även om det var mitt i natten och jag ville prata om nått. Melvin med sitt bruna lite rufsiga hår, snälla bruna ögon och sitt sätt att få ett rum att lysa upp då han gick in i det. Han fanns där och det var ju tydligt att jag tyckte om honom som mer än en kompis, men hur skulle jag kunna bli tillsammans med honom? Tänk om han skulle såra mig på samma sätt som Rickard gjorde, tänk om jag skulle bli lika beroende av honom som jag var av Rickard en gång i tiden? Jag vågade inte släppa mina känslor för Melvin även om jag skulle vilja för jag var ju fortfarande sårad efter det som Rickard hade gjort.


Jag bestämde mig för att säga till Melvin att jag skulle vilja behålla honom som vän men att vi inte kunde bli ihop för det skulle kanske förstöra det vi hade nu och det ville jag inte. Jag var helt säker på min sak. Men att säga de här orden till honom var desto svårare och det var kvällen då jag skulle prata med honom om det som allt gick fel. Den kvällen slutade på ett sätt som gjorde att vår vänskap aldrig mer kommer att bli som den var, även om vi sa att den skulle vara de är det är ganska svårt att gå vidare då två bästa kompisar har kysst varandra. För det var exakt vad vi gjorde, vi kysste varandra och i nuläget så ångrar jag det så fruktansvärt mycket. Det förstörde så himla mycket mellan oss och jag ångrar mig så mycket att jag var så svag för det han sa till mig den kvällen att jag bara släppte mina känslor. Det han sa var så fint på så många sätt att jag inte kunde vända bort mitt huvud då han kom emot mig och kysste mig. Jag visste att det var fel och att jag inte skulle kunna se han i ögonen efteråt men just då så kändes det så bra att få vara i hans armar och höra honom viska saker till mig. Men nu då jag sitter här hemma utan min bästa kompis och med min förra pojkvän fortfarande i tankarna så ångrar jag det. Det är mycket som jag skulle vilja ändra på nu. Jag önskar att jag kunde sluta tänka på Rickard. Jag skulle önska att jag kunde släppa mina känslor för han och släppa in Melvin i mitt hjärta. Men har man blivit sårad så djupt som jag blev den gången så är det båda svårt att släppa och att gå vidare. Men jag ska försöka gå vidare för jag vägrar att vara sårad hela mitt liv. Jag ska komma över de här gamla känslorna jag har och släppa in de nya. Det kommer att ta ett tag det är jag medveten om, men jag ska göra det. Jag vägrar att släppa en sådan fin kille som Melvin. Han har en annan tjej nu, men jag ska berätta för honom hur jag känner en dag och då ska han bli min.

Läs och kommentera!

Allt för mig!
Pusshej!


Dagen efter...

Känns bra,
jag känner mig stor,
på alla möjliga sätt,
kan bero på att jag har ätit en massa onyttigt,
ska äta ännu mer onyttigt på fredag,
det blir tacogratäng och sen blir det glass,
jag ska se lite film nu innan de blir att sova för kvällen,
det är hockey i morrn på tal om igenting,
inte för att jag tror att dom vinner men,
jag kommer att skriva ett till inlägg efter detta,
hittade en gammal svenska novell som ni kan få läsa,
jag fick faktiskt bra betyg på den,


Allt för mig!
Pusshej!

Min födelsedag!

Nu äntligen så är jag 17!!!

Min födelsedag har varit hur bra som helst, ska berätta lite för er.


Dagen börjar med att mamma och pappa kommer 04:30 och ger mig paket och grattar mig, eftersom jag blir så pigg och glad av paket så bestämmer jag mig för att de är lika bra att stiga upp nu. Så jag är uppe och klar vid halv sex tiden ungefär, eftersom de är en timma och 40 min kvar tills min taxi kommer så sätter jag mig och ser BH. I alla fall så kommer jag till skolan där jag möts av gratulationer från alla håll och får paket av Ida och Sandra. Efter paket så blir det fika på op lektionen, efter de så går vi till gammla sjukhemmet och kolla syrgas. Efter den lektionen så känner jag, ida och sandra att vi inte ville ha skolans äckel fisk så vi gick på mallis där vi köpte två pizzor som vi tre delade på. Efter de så gick vi tillbaka till skolan (dö mätta) väl på skolan så tog jag fram den andra tårtan som bu, kriko och emil skulle dela på. Jag kan ju säga att jag blev mättare bara av att titta på dom. Efter att ha sett dom äta så hade vi våran andra op lektion som gick jättefort och efter vi hade slutat så väntade bu med mig.

Väl hemma så blev de äta igen, och igen, och igen... Men jag gillar de, jag fick även mer paket!! Är hur nöjd som helst!

Ne nu ska jag se lite hockey och hoppas att aik vinner.
Jag hör av mig i morrn, för jag är ledig!!


Allt för mig
Pusshej!

Film och Sandra!

Sitter hos sandra, här trivs man som alltid.

Lite av vad som ha hänt under denna söndag.

Jag har sett sagan om ringen med mattias.
Jag har ätit en väldigt god pizza.
Jag och sandra har spelat spel.
Vi har sett film
Och vi har klämt i oss en massa frukt doppad i smält choklad! + Glass också.



Jag är lite små trött men de ska nog gå över.
Vi är lediga i morrn.
Jag fyller år snart!!!


Allt för mig!
Pusshej!


hej, fredag.

Vad gör Annelie just nu?
Jo hon sitter på sin syster jobb och är duktig
!

Eftersom jag inte kunde ta mig hem från Ida i morgon så sa Anna att hon tyckte jag skulle komma till henne, och eftersom hon också ska på hockeyn så blev det bra.
Så i kväll ska vi äta gott och se på bio. Problemet är dock att vi inte vet vilken bio vi ska se eller var vi ska äta med de löser sig nog.

Resten av helgen är ganska så planerad, förutom i morgon kväll.
Vet inte vad jag ska göra då så har nån en ide så säg till mig.

Ne, nu ska jag inte sitta här och dega längre.

Allt för mig!
Pusshej!


ps, Jag ha ju typ skrivit varje dag nu!! ds.

hej, slö dag!

I dag så har jag bara softat.

Sov till tio över tio.
Sett film och suttit vid datorn.
Gått pellboda runt.
Ätit pannkakor, (alltså, dom som är stora runda och platta)
Nu ska jag peppa inför hockeyn som börjar om en timma!!


I morgon så vet jag inte riktigt hur de blir. De va tänkt att jag skulle till Ida men jag tar mig inte hem där i från på lördag så jag kanske ska fara till Anna för de är ju henne jag ska åka med till hockeyn men jag vet inte änn. De får jag se i morgon.

En annan sak som är bra är att de är nu bara fem dagar kvar!!

image42
En sånn här skulle jag också kunna tänka mig att få på min födelsedag!

Allt för mig!
Pusshej!



You´re all i want,you´re all i need.


You're everything, everything...

I dag har dagen varit bra, lite dryg vissa stunder men ändå bra tycker jag.
Fick veta en VÄLDIGT bra sak i dag som gjorde att jag, ida och sandra blev mkt glada.

Min vecka.
Måndag:
Har psykologi och foto.
Tisdag: Har bara omvårdnad fram till 12, jag får ett kompetens kort i HLR. Jag,ida,emil och ankan sitter och pratar om allt tills min taxi kommer.
Onsdag: Först ARL på morgonen, sen social omsorg, sen lunch, sen social omsorg igen som vi får sluta tidigare i från. Sen så sitter jag och ida och spelar vänd tia (IGEN!)
Torsdag: Jag är ledig!!!
Fredag: Jag är ledig!!! Men jag ska på skolan i alla fall för jag ska till snygg ida och sova där.
Lördag: Jag ska på hockey med elin!!
Söndag: Jag ska till Sandra!
Måndag: Jag är fortfarande hos sandra.
Tisdag: Jag fyller år!

Så, nu ska jag se en film, sen bonde söker fru, sen dubbel avsnitt av grey´s!

image41
Ska se de här i morrn.!



Allt för mig!
Pusshej!


Jag satt och läste...

Ankan´s blogg och ville då själv blogga men jag vet inte om vad! De var ju lite kul, men då kan jag ju alltid blogga om det jag älskar mest och som jag faktist inte ha bloggt om på ett tag. Ni vet alla vad jag pratar om och ja, ni gissade rätt HOCKEY!

Jag ha nu varit utan denna underbara sport i snart tio dagar!! Kan ju säga att jag känner mig som en knarkare som inte ha fått blivit hög på ett tag. Jag är sjukt grinig på allt och de ända jag vill är att fara till Skellefteå och se min älskade sport! På torsdag så börjar matcherna igen och på lördag får jag äntligen fara till min underbara arena. De är sjukt hur mycket man kan älska en sport igentligen. Jag kan inte riktigt förklara vad det är jag älskar just med hockey. Jag kan förklara lite grann vad jag älskar med skellefteå aik, eller de behöver jag ju igentligen inte förklara för alla vet ju redan att aik är det bästa hockey laget som finns och dom som inte ha fattat de änn kan ju bara hane. Ne men i alla fall så tycker jag att ankan om du läser det här så ska du inte klaga utan följa med mig på hockey nångång, för där finns det även saker som DU gillar! Jag lovar dig.

Ne nu ska jag se lite film med mamma och sen så ska jag ta och sova för min dag i morgon är inte att leka med asså.

image40
Jag vill ha!!!!

Allt för mig!
Pusshej!

okej,

jag kommer inte på någon bra rubrik,
jag har inget bra att skriva om,
jag kommer säkert att komma på det sen,
så därför får detta inlägg bli så här,


Allt för mig!
Pusshej!

Nu är det nära!

Bara 8 dagar kvar nu!
Jag längtar så jag blir tokig
Jag är som ett litet barn men de skiter jag i.
Jag älskar min födelsedag,jag älskar paket och jag älskar tårta!


image39

Allt för mig!
Pusshej!



Ett stort ögonblick!

Jag är korthårig igen!
Nu är hårförlängningen borta!

Det känns också som att halva min skalle är det med för att Anna var INTE lugn då hon skulle dra bort dom.
Men men, jag är korthårig, så nu hoppas jag på att jag får en klippning och färgning i födelsedags present så jag kan bli lite snyggare i håret.

Va mer ha hänt i dag?
De är fars dag så de det har ätits tårta och fika i stora mängder. Dock så har inte allt blivit upp ätet så jag ska ta med mig till skolan i morrn och bjuda lite tror jag.

Ne nu har jag faktiskt inte tid med bloggen, jag ska göra annat.

Allt för mig!
Pusshej!

Låtar man mår bra av.

Tänkte i dag skriva ner lite låtar och låt-texter som jag mår bra av. Det kände jag att jag ville göra denna lördag kväll.

Första låten: Hold me now-Johnny Logan.

Hold me now
Don´t cry
Don´t say a word
Just hold me now
And i will know though we´re apart
We´ll always be together
Forever in love
What do you say when words are not enough?


Andra låten: The time of my life-Mark Schultz.

You´re the only boy i´ll ever love
And i´d do anything not to give you up
If i can only stop the world
When you´re standing by my side
See i´m having the time of my life
Yes, i´m having the time of my life.

Tredje låten: Svenska hjärtan-Lasse Lindh.

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nåt som är mycket bättre, du får hela jävla jag
Hela underbara, unika jag inte nåt så fjuttigt som en morgon och en dag.


Fjärde låten: Homeless heart-Amanda Stott.

When you´re lost in the dark,
When you´re out in the cold,
When you´re looking for something that resembles your soul,
When the wind blows your house of cards,
I´ll be a home to your homeless heart.


Femte låten: Over and over-Three days grace.

Over and over
Over and over I fall for you
Over and over
Over and over I try not to



Så, det var allt för mig denna lördag kväll.
Återkommer i morgon.

Allt för mig!
Pusshej!


Jag har bara regn hos mig.

Lite av vad som har hänt under min fredag.

Jag steg upp 06:00 och for med taxin 07:10 och var på skolan 07:55. Allt detta trots att det var regn ute och att jag igentligen började 10:40. Men så är det då man bor i Pellboda, man kan inte alltid åka när man vill. Men det posetiva med det hela är att jag får umgås med Ida extra mkt varje morgon!

Jag hade exakt en lektion i dag, som började 10:40 och slutade 11:45. Så i dag fick jag helg tidigt, men tog jag mig hem då? Nej! så jag och ida åt med sandra som sedan for hem och efter de så satte vi oss och spelade vändtia! Det spelade vi asså från 12:00 till 14:00, så två timmar av bara det om och om igen. Det var lite tråkigt på slutet, men vi fortsatte.

Sen vid kvart över två så kom mamma och hämtade mig. Vi for och handlade och sen for vi hem och sov en timma. Det var NAJS! Efter det så kom Niklas och pappa hem och vi åt.

Så nu när klockan börjar närma sig åtta så ska jag till erika och se idol och sen ska jag hem för att hon ska sova. Sen i morrn så ska jag till umeå ett tag och hitta på lite grejer och på kvällen så kanske vi Tjejer ska umgås.


image37

Ida, då vi sitter och spelar vändtia.

Ne nu ska jag ta mig i kragen och göra mig klar för att fara till Erika.

Dagens låt: Life is a highway-Rascal Flatts.

Allt för mig!
Pusshej!

Bara för att...

Min älskade syster tycker att jag ska lägga ut lite mera bilder på min blogg så att de blir roligare för henne att läsa så ska jag göra de.

image35

Jag i dag då jag, ida och Sandra fikade på stan.
Jag tog en hollänsk chokladkaka med grädde, plus varm choklad med grädde. Det var sjukt gott!
(Ser sjukt opepp ut på kortet)

image36

Mina nya shorts som jag köpte i dag!
Ida hittade dom på hm och jag blev förälskad, så nu är dom mina och jag älskar dom!

Ne de här får vara allt för i kväll tror jag, känner att jag behöver sova.
Att vara på stan kan verkligen ta musten ur en.
Men men, jag skriver i morgon!

Allt för mig!
Pusshej!

En dag på stan med Sandra och Ida.

I dag har man varit ledig och gått på stan med Ida och Sandra!

Dagen börjar med att jag och Ida tar bussen från R-fors och far till umeå, vi båda somnar på vägen in och det var gött! Sen så går vi och slö kollar lite grann innan sandra kommer och vi går alla tre och fikar. Fikat var mkt gott och vi satt där och pratade i ungefär 1 och en halv timma. Sen så går vi lite på stan alla tre och jag hittar ett par shorts och en klänning. Även Ida hittade kläder, sandra hittade ett par jättesnygga jeans men hon köpte dom inte!!! Men i alla fall så efter vi hade shoppat så gick jag och ida på subway för att köpa en macka och sen sa vi hej då till sandra och gick till bussen. Väl på bussen träffade vi Dag och Arvid som vi pratade lite smått med och sen så var vi i sikeå och sen så var vi i R-fors igen.

Det var en mkt bra dag i dag asså! Det var ingen stress eller nånting, vi tog det bara lugnt.  Sen i morgon så har jag bara en lektion så det blir inte så jobbigt i morgon heller.

Nu blir det att se hockey och sen sussa.

Dagens låt: The way i are-Timbaland.

Allt för mig!
Pusshej!

Ta min hand...

och säga att du vill bli min!

Skolan i dag har varit bra! Trots att dagen har varit fullsmockad med lektioner så har dagen gått fort och jag har haft riktigt kul. Sandra var hemma nu så att då fick jag vara med både henne och ida! Det var väldigt bra! Vi var dock inte så inne i våra lektioner i dag utan gjorde mest annat men de är kul de med.
Sen i morgon så ska jag och ida in till umeå för att jag ska köpa en födelsedags present till min bror. Sen så ska vi sätta oss och fika och inte göra så mkt mer. Det kändes väldigt bra tycker jag. Sen måste vi försöka få med oss sandra också.

Va ska jag hitta på i helgen då?
Ja de vet jag inte änn. Jag vill vara med ankan eftersom det inte blev förra helgen så det ska jag nog vara hos henne. Sen eftersom det inte är någon hockey så måste jag ju hitta på nåt annat, så jag är ledig i fall nån vill hitta på nåt.

Ne nu ska jag läsa lite skvaller, jag kanske återkommer senare i kväll.



Dagens låt: Hallelujah-rufus wainwright

Allt för mig!
Pusshej!


Nytt schema!

Och jag är nöjd!

Har fler hål timmar och slutar tidigare mer dagar. Men! det negativa i det hela är att psykologin kommer att förlängas så att vi läser den ända in på februari. Men de är smällar man får ta då man får bra scheman.
En annan sak som är lite rolig är att nu då vi hade håltimma i dag så blev jag och ida totalt förvirrade. Vi hade så mkt hål att vi tillslut inte visste vad vi skulle göra. De var lite småjobbigt men vi löste de. Vi poppade popcorn med Johanna och såg på 300.

Lite ditt och datt.
Jag har fått i fotouppgift att ta en kall bild.
Jag fick veta i dag att vi i op2 ska på föreläsning om missbruk i morrn, kommer att vara där hela eftermiddagen.
Jag sov inte mkt i natt så jag är sjukt trött nu.
Jag tänkte ringa dig och de var därför jag inte kunde sova.
Jag fyller år om två veckor och 1 dag.
Jag är ledig varje tordag i 3 veckor.


Ne nu ska jag bädda min säng och sen sätta mig och vänta på att hockeyn ska börja!

Dagens låt: Big girl-Mika.

Allt för mig!
Pusshej!



Hockey!

Match i morrn, sen uppehåll i TIO DAGAR!!!!!! Hur ska jag överleva?


Idol, Film och Godis.

Lite allmänt så dära.

I dag: Jag steg upp tio och åt kall pizza till frukost, de var lite nytt för mig och jag gillade det inte så där super mkt. Sen vid elva kom mamma hem och vi gjorde oss klara för att fara till Skellefteå! Väl framme i skeå så hade jag inhandlat 3 nya klänningar inom loppet av 20 min! Det är ett nytt rekord för mig och jag är rå nöjd! Efter att min shopping var klar så tyckte båda jag och mamma att min favorit bror borde fått nåt nytt så då kirrade vid det åt han. Sen så tyckte jag och mamma att det var dax att fara och handla så vi for mot Ica maxi. Dock körde vi lite fel först men de löste mamma snabbt. På maxi gick de fort och efter det så blev det KRYSSET! och jag fick min efterlängtade Bureburgare. Jag tog till och med en dubbel sådan och har inte dåligt sammvete för det! Sen bar det av hemmåt och jag hängde upp mina nya kläder inann jag och niklas for till ånäset där jag fick hyra en film som jag ska gå och se när jag är klar här. Ja just ja, jag har sett idol också! Jag hoppas hoppas hoppas att Daniel eller Mattias vinner idol. Mest av allt hoppas jag på Daniel för att han är bara så jävla bra!

I morgon: Jag ska hjälpa mamma på dagen men kvällen är fortfarande ett mysterium för mig. Antingen är jag med Ankan eller så är jag barnvakt med liza. Vad som det blir vet jag inte änn, men snart förhoppningsvis. Sen efter lördag så kommer ju söndag och efter söndag så kommer på måndag och på måndag är det dax för skola igen! Att en vecka kan gå så fort är ju helt sjukt! Men jag har i alla fall hunnit njuta av den och jag längtar till och med till skolan. Det kanske låter sjukt men jag gillar skolan nu för tiden, så de så!

Vad mer är nytt med mig just nu då?
Jag kommer inte att kunna fara på aiks hemma match i morgon. Det känns lite surt men grejen är den att den börjar 18:30 och mamma kände inte för att skjutsa mig då den är den tiden. Så därför blire ingen hockey för mig i morrn men lördagen efter det så blir det hockey.
Jag har fått in någon sorts städmani. Så fort jag ser att det ligger saker framme i mitt rum så måste jag ta bort dem annars tänker jag på det konstant. Samma sak är det om det ligger saker framme i köket eller någon annan del av huset. Jag måste ta bort det!. Jag tror jag har fått Sandras sjukdom.
På tal om sandra! jag fick en mejl av henne i dag. Så jag vet att hon lever och saknar mig, så nu kan jag lugna ner mig lite i alla fall.
På tal om igenting så kommer jag inte på mer just nu.

Dagens låt: Iris-Go go dolls.

Allt för mig!
Pusshej!

Tråk!!

  • Ska se hockey hemma i kväll.
  • Jag ska äta upp en paradis ask bara för att se om jag blir tjock.
  • Jag ska spela tv-spel i kväll.
  • Jag har tråkigt och skriver sen då jag är mer pepp.


Dagens Låt: World inside my head-Sister hazel.
Dagens Hunk: Ingen.


Allt för mig!
Pusshej!


RSS 2.0