Kvällen´s Hunkar!

Ja gott folk, i kväll så genomfördes kubbet och jag ångrar mig inte en sekund!
Allt var tack vare Liza och Erika som tog täten, (men oroa er inte, jag pratade på sen ;) haha)
Var där i kanske två och en halv timma men de var värt de ;) Önskar de var längre!, Hoppas de kommer tillbaka nästa sommar!
Ja och en sak till, båda två var HETA! ;)

Allt för mig!
Pusshej!

Ps, Julia,erika och liza! Ni är bäst och så är de bara! Ds.

Tjejkväll?

Julia,Erika och Liza nu fixar vi en tjejekväll och de är nu! Plus att vi måste fixa en tältning också! Så de är bara att ni börjar planera!

Allt för mig!
Pusshej.



Ne asså...

Jag, Erika och Liza skrämmade nog livet ur snyggingen, eller så är han helt enkelt för dum för att förstå att vi tycker han e snygg!

Men men i alla fall, i dag så var jag,liza och erika i lizas stuga igen(tredje dagen i rad) Vi är nu mera stekarnA, för de ända vi gör då vi far dit är att sola och fika. Men de är ganska gött kan jag ju säga er, plus att man nu har fått lite färg på sig så att man inte bländar folk om man nu skulle ta av sig tröjan.

Vad kan jag mer säga?, Jo att jag ska till Haparanda på måndag(troligtvis) Sen att jag har läst mer änn hälften av HP boken, så snart snart börjar jag närmar mig det spännande slutet, men samtidigt så vill jag inte läsa ut den för att då har jag ju inga mer böcker att se fram i mot! Men jag kan ju alltid läsa om böckerna igen ;)

Ne nu ska jag sluta babbla och se lite tv innan jag ska sova, för mamma lär väll komma klockan åtta i morgon bitti som hon gjort nu varje morgon och då kommer hon att be mig att gå pellboda runt och eftersom jag är en snäll flicka så följer jag ju med.

Allt för mig.
Pusshej


Nervös...

Det kommer aldrig att funka jag kommer aldrig att våga, jag är helt enkelt för NERVÖS!

Kvällen´s Hunk!

Är helt klar denna fortfarande mystiska hockey kille, jag måste ta reda på mer, jag måste använda mitt ess i rockärmen, det finns inge annat val. Jag återkommer med nyheter om hur det gick!


Allt för mig
Pusshej

Ett varv till!

Asså så sjukt roligt man kan ha med två av de absolut bästa brudarna som finns! (Den tredje bruden svek ju, men vi får hoppas att hon kommer nästa gång vi ska va hemma hos mig) För att det är just hemma hos mig det händer gott folk!

Jag tror inte ni inser hur kul man kan ha med ett badminton-nät och två hel flumma kompisar, för de är klart man blir flumm och alldeles till sig då snygga hockey killar springer förbi! Och två gånger dessutom! Ska de fortsätta så här så kommer sommaren 07 att bli en väldigt bra sådan :D Sen att man klockan elva på kvällen får en massa raggnings tips av föräldrar ja de är ju bara en bra bonus.

Ne nu gäller de att ta sig själv i kragen och fråga om de blir kubb någon gång, för den här sommarn ska då i alla fall inte jag missa chansen att få va med dom!

Allt för mig
Pusshej

Bara för att...

Jag tycker om de här serierna!








Plus MÅNGA MÅNGA mer, men jag återkommer med dem senare ;)
Pusshej


Filmer och serier <3

Okej nu låter jag som värsta nörden men jag bryr mig inte för i dag har jag bara sett filmer och serier som jag älskar och jag säger då bara de, I FEEL GOOD!
Det är som ett lyckorus genom hela mig nu då jag har sett allt de här braiga! Jag har gråtit och jag har skrattat, jag har blivit förvånad och jag har blivit glad! Det är helt enkelt de bästa, eller jag formulerar om de där, "en av de bästa sakerna"  Men i alla fall, de jag försöker säga är att när de är dåligt väder ute så sitt inne och se de jag ser ;) (Hade dock varit bättre om om.... men ja ska inte tänka på de!)


Pusshej

Jag älskar....

Grey´s anatomy <3

jag har...

Tre nya böcker att läsa ut nu! :D


Jag behöver...

Prata med Ankan! Plus att jag saknar henne!








Varför kan jag inte sluta tänka på det?


Pusshej



Sluta nu!

Mitt förra inlägg lät depp! Men jag är inte de, jag lovar! Jag är glad och älskar att de är sommar nu på riktigt! :)


hrm...

Jag visste att det skulle ju hända, varför känner jag då så här? Varför känns de så jobbigt?

RSS 2.0