House räddar mig!

Ja, då har jag varit hemma i dag med! Jag var hemma i går också eftersom att jag har äckel snuva och mår allmänt blä! Men de är lungt, jag mår mkt bättre i dag och ska förmodligen fara till skolan i morrn för de är så fasligt tråkigt att sitta hemma! Min enda räddning är HOUSE! Jag älskar den serien! Sitter bara och ser avsnitt efter avsnitt och blir mer och mer förälskad för varje minut. Om man kan bli besatt i en serie så är jag nog det!

Ja ja, va kan annelie mer berätta då?
Ja det har inte hänt så där jättemkt spännade sen jag skrev sist, mer änn att jag har fått veta att min bror kommer att vara bort över en månad! De visste ni inte, men de visste jag!

Ne nu ska jag se lite mer house och sväva vidare på mina fluffiga små moln!


Puss hej!


Tänk om jag skulle berätta...

Annelie hatar snor!


Jag hatar, hatar, hatar, hatar, hatar HATAR! snor! Det är de äckligaste som finns jag lovar!
Sitter här hemma med ett berg av näsdukar vid mig för snoret ger sig aldrig och jag blir snart tokig!

Jag sitter föresten och ser på house just nu och jag har kommit på en massa saker i och med den och en av de sakerna är att jag älskar ögon! Allså nu låter jag ju som värsta konstiga personen som älskar ögon, men jag älskar dem på det sättet att man kan se in i folks ögon och se så mycket mer än va personen säger. Man kan nästan läsa en person genom att bara titta i dens ögon och det är därför jag älskar ögon! Det säger så mycket mer änn man kan förstå!

Ja ja, nu ska jag sluta babbla och se lite mer house, kommer säkert återkomma med mer saker som jag kommer på!

Puss hej!

En del av mig tvekar...


Hemma


 

  Jag är hemma med världens bästa sandra!

vi ska dega och tjocka oss nu!

Jag hör av mig sen!

Puss hej
Du betyder nog ganska mycket för mig!

Skola!

Sitter på skolan och dör!!
ska snart hem och umgås med min Sandra!
Vi ska sitta i pyjamas byxor och dega!
De är soft!
Sen på lördag ska fira min bror som ha fyllt 29!!!
Sen ska jag hem till sara och dans dansmatta!!
Sen på söndag ska jag plugga och kanske fara till skeå och umgås med mormor och kanske se söta aik spelare!

Sen ha jag inte så mkt att säga mer än att ANKAN ÄR SÖT!!!!!!!!!

SmörarN


SmörarN de är jag de! i alla fall om man ska tro Sandra så är jag de,men jag är bara smörarN då de kommer till hon.

Ne men vad har annelie gjort i dag då? ja just ja, hon har inte gjort nåt och de var väldigt gött! Jag har bara sett house och softat! Nog för att mina ögon kommer att blir fyrkantiga för att jag har stirrat på datorn hela dagen, men de är smällar man får ta.

I morrn är de skola och jag längtar! inte till själva skolan utan för att då får jag träffa min sandra!
+
en massa andra söta människor!

Ne nu orkar jag inte skriva mer!
Vi hörs!
Puss hej!

Jag älskar nya människor!

I går va de fredag och de va fan en av de bättre fredagarna då man fick träffa hur mycket trevligt folk som helst!

Först börja dagen med att jag steg upp åtta för jag skulle åka med en buss som gick tio till skeå, gjorde mig klar ganska snabbt och sen fick niklas skjutsa mig till bussen(som föressten var den varmaste hittils!) Väl framme i skeå så gick jag för att leta upp elin! Och hon såg man nästan direkt, de va bara att titta efter en blond tjej i aik tröja och visst fann jag henne, där inne på åhlens. Där stod vi och pratade ett tag innan vi kom på att de va fint väder så vi gick ut och prata. 
Efter att ha stått där ute ett tag så  gick vi ner på intersport för att träffa aik-spelarna! De var larsson och Ericsson, två av de hetaste spelarna i aik! Av dom så fick vi autografer och sen gick vi för jag var tvungen att ta bussen som skulle gå till umeå. Klev på bussen och i den så fanns de kall luft! Somnade ett tag mellan lövånger och ånäset men annars va jag vaken hela tiden och snart va jag i umeå. Väl där så for jag hem till anna där jag bytte om och åt lite mat innan evve ringde och sa att hon och madde va på stan. Så då var de bara att fara dit och träffa dom, väl på stan så fick jag träffa en massa av evves kompisar och jag fick även träffa sara och malin, men jag missade sandra vilket va lite surt. Efter att ha gått runt ett tag så träffade vi emil och sen så kom ida också, så då gick vi runt och var väldigt coola ett tag. Innan vi gick på mias för att träffa dag och en massa andra och sen gick vi på stan igen för att se om vi träffade några andra roliga personer. Vi träffade en massa personer och jag skulle villa säga att hela kvällen blev hur lyckad som helst! Fast jag nu för tiden heter kerstin och bor i bullerbyn! För att vissa inte kan säga pellboda så blev de så! Men de är coolt de me, ne nu är de bara att längta till skolavslutningen! Hoppas att de blir nåt kul den kvällen!


Puss puss på er alla!

JAG ÄLSKAR ATT LÄRA KÄNNA NYA MÄNNISKOR!


Oj då!

Jag ska visst till skellefteå i morgon också!
Och allt är tack vare Elin! Men jag älskar att hon vet allt och att hon kan berätta de för mig! För tänk om jag hade gått miste om den här chansen igen! Då hade jag inte varit glad, men nu fick jag veta så då blir de först skeå mellan 12-13 och sen blir de hem och sen blire umeå och kulturnatta!
Hoppas att de blir bra väder! Fast jag älskar regn i alla fall!

Mini lov!

Ja nu är de mini lov och de känns mkt bra!
Ledig, torsdag, fredag,lördag och söndag! Det är väldigt skönt, har dock inte så mycket koll på vad jag ska göra på vissa dagar men de löser sig nog.

Torsdag: Antingen så umgås jag med familjen eller så här jag cool och umgås med andra personer.
Fredag: På fredag så blir de kulturnatta för hela slanten, ska va i ume både på kvällen och på dagen. Hoppas att de blir kul och att många roliga människor ska dit.
Lördag: Antingen så är jag i vännes eller så är jag hemma och är cool.
Söndag: Hoppas att de blir Bygdeå!

Ne men va kan jag säga mer, jo jag hade jävligt kul på slutet av dagen!
Tack vare ida och Joel, jag tror nog att joel är min nya idol! Så jäkla rolig han var! Skratta som aldrig förr! Och gör han de han sa att han skulle göra är jag nog villig att betala 1000 spänn bara för att se de!
Sen så var Maria och Bu jättesnälla! Dom väntade med mig då ja skulle vänta på taxin i dag!. så jag hade sällskap hela tiden, de va ganska mys. Sen så tog sandra världens sötaste bild på sig själv i dag och jag måste nog lägga ut den för den va så sjukt söt!


Ja ja, de va allt för mig!

Puss hej!


Bygdeå ftw!

Ja i dag så har man varít i bygdeå hela dagen och de har varít en väldigt rolig dag kan jag ju säga!

Först spela vi "vem vill bli prinssesa", jag vann i alla fall en gång där och emil som skulle smiska alla vann inte en ända gång! Efter de så åt vi korv för vi blev hungriga och de var väldigt gott kan jag ju säga! Sen så satt vi i sandras rum och spelade girls och gjorde allt möjligt. Sen så for kriko hem så de blev bara, jag , sandra, bu och emil kvar. Vi spelade då kubb ( där jag och sandra ägde) sen så åt vi mat!

Efter de så gick vi hem till emil och spelade biljard, där pyskningarna avlöste varandra och emil och bu inte hade en chans, i alla fall inte enligt mig.

Sen bar de av hem till sandra igen och här ska jag nu sova! Jag hör av mig sen,

allt för mig, puss och hej!

Sandra!

Är världens bästa!!!


Ida gör alltid dagarna lite roligare

Ja nu är de helg igen och de är alltid lika skönt!

I helgen ska jag umgås med mina syskon och på söndag ska jag till stora BYGDEÅ!!!
Jag,Sandra, Emil, Kriko, Burström och kanske Ida ska vara hemma hos Sandra och äta varmkorv, spela "vem vill bli prinssessa", leka kurragömma med dunk och bara umgås. Sen ska jag sova hos Sandra också så de lär väll bli tjejsnacka hela kvällen!

I dag så har jag haft en softdag på skolan, de ända som var osoft var att vi skrev nationella prov i matte a i två timmar på morgonen och de var inte så värt. Efter provet gick jag, ida och liza till skolan, där vi var sociala med Emil ett tag innan Liza for hem och jag och ida skulle börja våran ända lektion. Det var MG, vi bytte då blöjor på varandra och jag och ida var duktiga och flummade inte ur en enda gång! Vilket var ett nytt rekord för oss. Efter den lektionen så slutade vi, så då gick jag, ida, emil och kriko till konsum för de skulle handla till i kväll för dom är i robban i kväll. Efter vi hade handlat gick vi hem till sara och lämnade maten och sen gick vi på skolan och där väntade alla på att min taxi skulle komma och sen for jag hem och nu är jag hemma och är social med min familj!

I morgon ska jag väll kanske vara hemma och vara snäll men jag vet inte änn, vi får se asså.

Sen måste jag ju säga att Ida gör dagarna så j*vla mycket roligare!
Sen så saknade jag Sandra i dag, men jag får ju va med henne hela söndag så de ska nog gå bra!

Allt för mig, puss å hej

Om du bara visste...

Mina drömmar spårar alltid.

I natt så drömde jag kanske de konstigaste hittils,( nog för att jag skulle villa att vissa saker i den va sant) så kan jag ju inte fortsätta drömma så här. Ja menar om jag skulle räkna upp alla mina udda drömmar så skulle nog folk sluta umgås med mig. Men va fan, man kan ju inte bestämma vad man drömmer om så det är inte mitt fel.

I dag så har Emil varit ännu sötare för jag fick låna en sak av han som gör att alla mina saker kunde sparas från datorn så jag inte förlorar dom då jag ska formatera om den.

Sen så har jag prov i matte i morrn + en lektion, de kändes inte så värt men jag och liza kanske ska köra moppe till skolan och vara coola så de blir nog bra. För då kan man ju ta sig hem i alla fall!

Sen så ska jag gå och lägga mig klockan 7 i kväll och de är ganska coolt i fall ni frågar mig.

Ne nu ska jag gå och göra mig klar för att sova, för min helg kommer att bli mycket full späckad.

Allt för mig, puss på dig!

Bara för att Emil är så söt...

Your Guardian Angel

by Red Jumpsuit Apparatus,

When I see your smile
tears roll down my face
I can't replace.

And now that I'm strong I have figured out
how this world turns cold and it breaks through my soul,
and I know I'll find deep inside me, I can be the one.

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all,
even if saving you sends me to heaven.

It's ok [x3]

Seasons are changing and waves are crashing
and stars are falling all for us
days grow longer and nights grow shorter
I can show you I'll be the one.

I will never let you fall
I'll stand up with you forever.
I'll be there for you through it all,
even if saving you sends me to heaven.

Cause you're my
you're my, my
my true love
my whole heart
please don't throw that away.

Cause I'm here, for you
please don't walk away and
please tell me you'll stay, stay..

Use me as you will
pull my strings just for a thrill
and I know I'll be okay
though my skies are turning gray.

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
even if saving you sends me to heaven.


En tisdag kväll och inget blir som vanligt gjort!

Det är nåt fel på mig!, eller de visste jag ju redan men jag har börjat att fundera på att jag är nog galet udda!
Som när jag och ida åkte in med bussen till skeå i dag, då sa ida att hon älskade att umgås med mig för jag är så galet udda, jag börja då tänka på hur udda jag är, och ju mer jag tänkte dessto oroligare blev jag. För tänk om folk uppfattar mig som helt GALEN?!? ja ja, jag kan inte fundera på de mer.

Ja hur har min tisdag varit då, jo den ha varit så här.

Mattenationella- De gick så där...

MG- Det är ju alltid kul!

Stan med ida och de kan ju inte bli annat änn kul!

ja de va min tisdag och nu MÅSTE jag göra svenskan! Kan inte sitta vid msn och apa hela tiden!

Hej då alla glada!
DU ÄR SÖT!

KUBB!

I morrn blir kubb-hamburgare-kladdkaka och förhoppningsvis en massa skratt!

Min helg?

Vad ska Annelie göra i helgen då?

Ja precis, det är den stora frågan som alla funderar över och mest av allt jag! Vad ska jag göra? Det ända jag vet är att jag ska plugga matte som aldrig förr! Ska göra så mycket som jag kan och de jag inte hinner de får va asså! För våran mattelärare är helt dum i huvudet! Så de är hans fel i fall jag får ig på provet! Då får fan han fixa så jag får g i betyg!

Ja ja, men i alla fall, tillbaka till helgen. Vad ska jag göra? Jag funderar starkt på att softa i morrn, läsa matte på lördag på dagen och sen på kvällen hittar jag på nåt kul. Sen på söndag vill jag att de ska bli kubbturnering! Men jag vet inte om de kommer att hända. Jag ska prata med de inblandade i den i morgon och då får vi se!

Ja ja, de var allt för mig!

Puss på dig kan jag ju säga allså!!!!

VALBORG!

Jag ha haft jättekul! ANKAN ÄR MIN BABE!!!!!!!

Jag kanske kommer att skämmas på onsdag men de får vi ta, sen så måste ja prata me evve i morrn för så här kan man ju inte göra!


RSS 2.0