Over and over.

Over and over
Over and over I fall for you
Over and over
Over and over I try not to


Just nu lider jag av en sjukdom som jag väljer att kalla TRÅKHET! Lider man av den så känner man bara hur mkt man vill sätta sig och stirra in i en tapet för det är nog det roligaste som finns just nu.
Men lugn bara lugn, jag ska inte sätta mig och stirra in i en tapet. De är ju Greys i kväll så jag ska ta en choklad bit, sätta mig framför tvn och tagga tills det börjar. För att det ser ut att bli en hemma-kväll för Annelie, för jag tar mig inte någonstans.

Ne men på tal om annat så har mitt lov börjat bra i alla fall. Jag har haft en vakar kväll, jag har sett hockey, jag har sovit och jag har gått en hel dag utan att tänka på läxor överhuvud taget.  Det känns väldigt bra måste jag säga. Vad som känns ännu bättre är att efter lovet så har resturangarna praktik i 3 veckor vilket betyder att vi inte har engelska, svenska eller idrott på tre veckor!! Det känns väldigt väldigt väldigt bra!!!

Vad händer resten av veckan då?
Ja, jag ska försöka fara till robban och umgås med min underbara ankan någon dag. Sen kanske jag ska till Ida i morgon, det beror på om jag tar mig dit eller inte. Sen kanske jag ska på hockey på lördag. Sen har jag ingen anning. Men är det någon som har en ide så ring mig!!

Ne nu ska jag se lite claymore, utan text!! De kan ju bli lite spännande eftersom det är på Japanska.

Dagens Låt: Tears don´t fall- Bullet for my valentine.
Dagens Hunk:  Du :]

Allt för mig!
Pusshej!

Tillåt mig att prata om hockey!

Tillåt mig att prata om den sport jag älskar mest av allt i hela världen!

Derby i går dåra ;) Det är något speciellt med dom, så är det bara!
Allt är som så mkt bättre, det är ju klart att alla matcher med Aik är bra men just derbyna är dom bästa. Sen då Aik vinner så är det ju ännu roligare att vara på derbyn!

Va kan man mer säga om hockey? Ja de är mkt det!
Jag skulle kunna ta upp om hur glad jag blir då jag vet att jag ska på hockey på kvällen. Som i går, då var hela jag som en gummiboll som bara ville stutsa i väg till hockeyn. Sen då jag väll är framme vid arenan, ja då är hela jag på små svart-gula moln och jag älskar det! Jag blir så glad då jag är i skeå kraft arena att jag inte kan säga det tillräckligt många gånger! Det är min drog och jag älskar det!

Allt för mig
Pusshej!

Söndag och jag är trött!

Lite grann om min helg och det som kommas skall.

Fredag: Jag städade som aldrig förr kan jag lova er! Jag diskade, jag tvättade, jag strök, jag städa och jag vek! Jag kände mig exakt som askungen, men då jag var klar så kändes det bra! Jag lyckades också paja våran quick grill, men de ska vi inte prata om. På kvällen så for jag till Evve! Fick en chock just då jag komme dit men de gick bra så efter hon hade gjort sig klar så jag gick hon och jag ner på konsum där vi köpte en massa onyttigheter. Sen gick vi hem till Ankan och frågade om hon ville vara med oss och det var ju självklart att hon ville de! Så då gick vi alla tre hem till Evve och såg idol. Sen vid ett så gick Ankan hem och jag och evve låg och pratade ett bra tag innan vi båda somnade vid två någon gång.

Lördag: Jag vaknar och äter frukost hos Evve. Sen så ringer mamma och undrar om jag vill följa med henne till umeå och gå på stan. Jag säger ja och mamma kommer och hämtar mig. Väll framme i stan så börjar shoppingen direkt och jag inhandlar lite av varje. Sen far jag,mamma och anna vidare till Coop där jag och mamma handlar lite mat innan vi far hem. Sen då vi kommer hem så ser vi en av filmerna som vi har hyrt och sen så städar jag bort det värsta på övervåningen. Sen ser jag lite mer tv innan jag går och sover.

Söndag: Jag vaknar av att mamma säger att jag ska stiga upp och smaka chokladbolls smeten. Efter jag har smakat så äter jag frukost innan jag bakar chokladmuffins.

Så nu sitter jag här och väntar på att mamma och anna ska komma hem så vi kan börja med maten för att vid 6 tiden så kommer ida att komma! Och sen vid 7 så kommer emil, bu och kriko!

Så nu taggar jag i kväll och sen taggar jag i morgon då jag SKA på hockey med Elin!!

Dagens Låt: Skönheten och Odjuret.
Dagens Hunk: Robin Lindkvist.
image34

Allt för mig!
Pusshej!

Så här kommer kanske mitt lov att se ut!

Det här är så som jag tror att mitt lov kommer att se ut.

Fredag: Jag är hemma och städar, sen på kvällen så far jag till Robban och Evve.
Lördag: På dagen kanske jag far in till stan, annars så är jag väll hemma. Men på kvällen så hittar jag förhoppningsvis på nåt. Kanske är med Erika eftersom hon far till London i mitten på lovet!!
Söndag: Städar lite mer och kanske far och ser handboll.
Måndag: På dagen så bakar jag lite mer sen på kvällen kommer det hem folk till mig.
Tisdag: Folket är fortfarande kvar men nu far dom hem och jag och ida far till Umeå och går på stan.
Onsdag: Jag försöker hitta på nått annat änn att bara sitta hemma.
Torsdag: Jag far nog till Ida och är på kalas.
Fredag: Jag försöker hitta på nåt kul, kanske med liza.
Lördag: Jag ska till stan igen, ska försöka hitta en födelsedags present till min bror.
Söndag: Jag sitter och tar igen mig efter mitt lov.

Ja, så här kankske mitt lov kommer att se ut. Det kommer säkert att ändras en massa men i stora drag så ser det nog ut så här.

Dagens låt:  Won´t go home without you- Maroon 5.
Dagens hunk: DU!

Allt för mig!
Pusshej!

Lite kort bara!

  • Jag har lov nu!!!!
  • Jag ska vara ensam hemma och baka hela dagen i morrn!
  • Jag ska till evve och sova över hos henne på kvällen!
  • På måndag ska det komma hem folk till mig och vara här hela natten!
  • Jag ska till stan med ida på tisdagen!
  • Jag ska på kalas hos ida på torsdagen! (förhoppningsvis)
  • Jag vill på hockey!
  • Jag har LOV!!!


Ha inte tid med mer!
Pusshej!


Rosa dagen!

Den här dagen ha varit bra, den har varit mkt bra!

Dagen börjar med att jag kommer till skolan alldeles rosa klädd (och det tyckte jag om eftersom jag älskar rosa!) Väl framme så lånar jag ut lite andra rosa kläder till kriko och emil och dom blir jättesöta! Efter att alla är rosa och fina så får jag och sandra veta att staffan är sjuk och vi har ingen foto-lektion på morgonen. Vi har då allså sovmorgon till 10. Vi Satt mest bara och dega tills vi börja. Då hade vi social omsorg, eller vi trodde de i alla fall. Men då vi hade suttit i klassrummet ett tag så kommer Märta in och skriker att Lillemor behöver våran hjälp. Vi anar då att det är något på g. Vi får sedan se Jessica i op-korridoren sminkad som hon har varit mer om en olycka. Vi hittar sedan resten av treorna inne i skrivsalen i en hög och jessica skiker att dom ha varit med om en bussolycka. Vi förstår då att vi ska öva på första hjälpen. De gick väll lite sådär eftersom vi skratta mest, men andra gången gick det fakstiskt riktigt bra så de var kul. Efter att ha räddat lite liv så var det dax för lunch och sen var det engelska. Det var en mkt rolig engelska då vi flummade sönder totalt.  Sen på psykologin så gjorde vi inte ett piss, utan vi fick veta betyg och sen fick vi gå. Vilket betyder att jag inte ha haft nån jobbig dag alls! Sen fick jag även veta i dag att jag är ledig på fredag vilket gör saken ännu bättre!

Ne nu ha jag inte tid att skriva mer för ja ska sova klockan 7 så jag har inte tid, haha

Dagens låt: Letters from war-Mark Schultz.
Dagens hunk: Paolo Nutini.
image32

Allt för mig!
Pusshej!

En bra söndag.

  • Jag ha städat mitt rum.
  • Jag ha gjort en massa svenska inför provet.
  • Jag ha klippt och klistrat
  • Jag ha ätit glass.
  • Jag ha stickat på min halsduk.
  • Jag ha inget mer att berätta.


Dagens låt: Pärlor åt svin-Magnus Uggla
Dagens hunk: Pontus Petterström.
image31

Allt för mig!
Pusshej!


Undrar om han saknar oss?

Ja eftersom jag var på hockey i går :P haha så ska jag prata för det mesta om hockey i kväll. Jag har inte gjort det på super länge och jag kände att nu var det dax.

Men i alla fall så var det hemma match för aik i dag. Vid tre tiden så började matchen mot svenska mästarna modo. Jag var på matchen med elin och det var jättekul. Aik vann ju med 2-0 så de kunde ju inte annat än vara hur kul som helst! Det ända som var jobbigt då vi såg matchen var att Wernblom spelade i fel lag! Det var inge kul alls att se han i modo tröjan och han såg inte änns glad ut då han spelade. Jag och mamma har en teori att han igentligen vill tillbaka och att han misstrivs i modo och att det var därför som han såg så sur ut i dag då han spelade. Jag undrade då jag stod där om han saknar oss lika mycket som vi saknar han. För det gör vi verkligen, det spelar ingen roll om han "bara" spelade här i tre år och att han igentligen alltid har spelat i modo. Jag tycker att han hör hemma i aik. Han ÄR aik för mig! Jag skulle kunna älta det här hur länge som helst, jag kommer nog aldrig riktigt att komma över det. Jag vill och hoppas fortfarande att då lag uppstälningen läses upp på matchern så ska Wernbloms namn vara med där. Men det kommer aldrig att hända och det gör mig lite nere...

Nu till lite braiga saker!
Jag ha varit på tjej-middag hos liza! Det var jag,liza,erika och julia som var där som alltid. Det kändes så bra att bara få sitta och prata av sig. Att bara få vara med er tre igen, så som det ska vara. Vi måste göra det oftare! Det har gått på tok för lång tid mellan gångerna och det är verkligen inte bra.

Ne nu ska jag nog sova, därför orkar jag inte ta dagens låt och hunk., det tar vi sen.

Allt för mig!
Pusshej!

Fredag och helg igen!

Ja nu är det denna underbara fredag igen och nu kommer helgen och efter den så är det fem dagar+ ett prov sen så är det LOV!! En hel underbar vecka av bara en massa kompisar, hockey och ingen läxa! Sen då vi kommer tillbaka efter lovet så har resturangarna praktik vilket betyder att vi kommer att slippa engelskan, svenskan och idrotten! Det känns väldigt väldigt bra. Men men nu ska jag prata om min underbara fredag.

Som jag skrev i går så sov jag ju hos sandra i natt, och det gick väldigt bra, jag överlevde natten och jag överlevde då vi skulle ut och prov åka hennes föräldrars kanske nya bil. haha.  Ja men i alla fall, så for hon och jag till skolan där jag fick veta att jag hade klarat bok provet och det kändes bra. Vad som kändes ännu bättre var att jag inte behöver gör seminariet för jag ha redan gjort ett sånt! Men i alla fall efter ha fått reda på resultatet så skulle jag och ida plugga men det gick inte så bra så vi sköt upp det. I stället så satt vi och pratade med emil, evve, kriko, bu, joel och johanna. Sen då svenskan och våran rast var slut så gick vi på social omsorgs prov. Det gick bra, förutom att det var en fråga på provet som hon tydligen hade sagt svaret på lektionen men jag kom då inte i håg det. Men i alla fall, efter provet så gick jag,ida, sandra, joel och johanna och åt lite innan jag och ida började att plugga på våra medeltids prov som vi ska ha nästa vecka. Efter att ha ritat tidslinijen blev jag less och satte mig med kriko och bu som satt och åt. Efter dom hade ätit klart så skulle dom spela wc3 så då fick jag låna en kortlek av bu som jag och ida sedan använde till att spela vänd tia. Eftersom jag suger på de och inte ha spelat de på 100år så sög jag ganska mkt kan jag ta och säga er. Då jag skulle spela med ida så fick emil hjälpa mig, då jag skulle spela mot ida och bu så fick kriko hjälpa mig, så bra var jag :P, Men det gick bättre mot slutet då jag spelade mot ida, då vann jag till och med utan hjälp. Men i alla fall så efter att ha spelat ett tag så var jag tvungen att fara hem och det är där jag sitter nu. Jag ska om ett tag gå och börja hjälpa mamma med maten men jag vill bara vara först.

Nu om min helg!
Fredag: Anna och Mattias kommer hit i kväll och vi ska se idol och äta popcorn.
Lördag: Jag,mamma,anna och mattias far i väg till skeå för att gå på stan ett tag inann vi alla fyra ska fara på hockey! Mamma och dom ska sitta men jag ska stå på västra stå med elin! Sen på kvällen så tror jag att jag ska till liza. Jag måste ringa och kolla upp de asså.
Söndag: Jag ska PLUGGA!, jag vill så gärna få bra på medeltids provet att jag måste verkligen plugga.

Ne nu är det bye bye tills i morrn då jag skriver igen.

Dagens låt: California-Phantom planet.
Dagens hunk: DU! :]

Allt för mig!
Pusshej!

Torsdag!!

Och ännu en dag närmare lovet som kommer snart snart snart.

Ne nu var det ju inte lovet som jag skulle prata om, jag skulle ju prata om min braiga dag ju! Som jag nästan alltid gör men i alla fall.

Dagen börjar med engelska och det gick ju ganska så bra men jag känner bara mer och mer hur jag ogillar engelska. Jag har alltid gillat engelska men nu känner jag mig bara opepp till varje lektion och det känns verkligen kul. Ne men i alla fall så efter engelskan så hade vi gympa där jag ägde! Eller kanske inte men vi kan säga att jag gjorde de för jag kanske tycker det, så deså. Efter gympa så var det lunch och sen svenska prov som var över på 5 min. Sen så gick jag,liza,ida,emil och evve hem till evve för att baka choklad bollar. Eller igentligen så var det evve som bakade medan vi andra satt och pratade på som vi alltid gör. Efter chokladbolls bakningen så gick vi på desktopen. Där bjöd vi på fika och redovisade våra bilder. Sen så fick vi fota lite och sen fick vi sluta!

Men i alla fall, nu sitter jag hos sandra! Där ska natten spenderas och om jag överlever ser ni nog i morgon.

Dagens Låt: If you´re not the one-Daniel Bedingfield.
Dagens hunk: Paolo Nutini.

(bilden kommer sen)


Allt för mig!
Pusshej!


Man måste bara älska er!

Den här onsdagen ha varit bra! Förutom på slutet men det ska jag sluta älta nu och försöka att göra bättre nästa gång och då kommer det nog att bli bra.

Ne nu ska jag prata om de bra sakerna som har varit i dag.

Dagen börjar med att nästan hela psykologi lektionen försvinner! Okej, psykologi är intressant och så men jag pallar inte lektionerna vissa gånger. Men i alla fall, på slutet av psykologin då jag, ida och sandra sitter och ska diskutera så kommer vi ju självklart in på andra saker som vi ALLTID gör. Vi börjar då sjunga olika svenska sånger och vi kommer på vilka sånger som vi älskar på svenska. Jag säger tex att jag älskar låten "Det Vackraste" och ida och sandra säger att dom älskar låten "För kärlekens skull". Sandra säger sen att hon vill att jag och ida ska sjunga just den låten på hennes brölopp. När hon säger detta så säger ida att hon vill att jag och sandra ska sjunga samma låt på hennes brölopp. Jag säger då direkt efter att jag vill att dom på mitt brölopp ska sjunga "min" låt på mitt brölopp.  Så det var det våran psykologi gick ut på. Vi satt och pratade om låtar vi ville ha på våra brölopp.
Efter psykologin så hade vi vård där vi fortsatte att prata om första hjälpen och vi fick även se en film som jag själv tyckte var ganska så bra. Sen så var det dax för lunch! Då på lunchen så fortsatte ämnet framtiden. Jag och ida satt och pratade om hur det kommer att bli då hon och jag flyttar till Luleå och ska gå skola tillsammans. Vi satte och planera ganska mkt och efter ett tag så säger sandra att det skulle ju vara kul om hon också flyttade till luleå. Vi började då att planera ännu mer om hur vi skulle göra och så. (Om ni undrar vad det är för fel på oss tre så kan jag inte svara på det för att jag vet inte :P ) Men i alla fall, efter framtids planeringen så kommer ämnet in på våran umgänges krets. Vi kommer då ganska snabbt på att vi umgås som med en och samma personer. När vi tänkte på detta så började vi tänka vidare på hur vi alla kom att umgås med varandra och då blev det genast väldigt mkt prat.

Men i alla fall lunchen tog ju slut så vi gick då på ARL-lektion.  Där inne så började jag och ida planera hur våra klänningar skulle se ut då vi skulle gifta oss. Ja jag säger då det, vi är inte riktigt kloka, men jag gillar det.

När vi sedan hade håltimma så satt vi bara och pratade ällmänt om alla möjliga saker och sen gjorde vi det som nu är för oss vanligt. Vi spådde varandra!

För att nu sammanfatta allt det här galna som jag skrivit. Jag skrev det för att jag ville berätta om hur mkt jag älskar att sitta med ida och sandra och bara prata om alla de där saker som man går och tänker på. Att bara prata om sånt som faller en själv in. Att bara känna att man kan sitta helt tyst men att personerna man sitter med ändå förstår vad man tänker på. Det är det som jag älskar med er!

Men men, slut babblat för nu!

Dagens låt: Stockholm i natt-Peter Jöback.
Dagens hunk: Markus Fagervall.
image29

Allt för mig!
Pusshej!

En tisdag som är bra.

Ja i dag har jag faktist ingeting att klaga på! Hör och häpna liksom!

Dagen börjar med foto och det gick ganska så bra fast jag är as dålig på de.
Sen så var det omvårnad då vi pratade om första hjälpen och det var as roligt för Lillemor har alltid så många spännande saker att berätta.
Sen var det lunch och den var ju inte det godaste men jag överlevde.
Efter lunch var det dax för engelskan och den lektionen gick ganska så fort plus att vi fick sluta tidgare för att vi skulle förbereda då niorna skulle komma och titta på omvårdnadsprogramet.
Klockan 14:00 så kom niorna och jag tror nog att dom blev ganska rädda för oss men det gick nog bra i alla fall.

Så för att sumera dagen så var den bra. Jag gillade den här dagen. (extra mkt för vissa anledningar men dom tänker jag inte berätta)

men men, nu ska jag gå och se hockey snart så därför kan jag inte sitta här och dega inte.

Dagens låt: Flying high-Jem
Dagens hunk: Christoffer Hiding.
image28

Allt för mig!
Pusshej!

Äckliga måndag!

Jag hatar den här måndagen av många anledningar!

1. Jag spydde någon gång vid 2 tiden i morse och det var inte najs, Jag hade förövrigt mått skit redan innan jag spydde så jag hade inte sovit mkt och inte blev det mer efter två inte då jag bara låg och kall svettades. Ne jag kände att skola för mig det skulle nog inte vara så bra för att då jag vid 6 tiden vaknade av min väckare efter att ha legat i någon sorts dvala så kände jag att fy nej.

2. Efter jag hade konstaterat att jag inte skulle till skolan så skulle jag missa då killarna från ambulansen skulle komma och ha föreläsning för oss. Detta kan jag ju medela att jag mådde ännu sämre över och när jag kom på att jag även har foto på måndagar ja då ville jag bara dö. Det gjorde jag också fram till klockan halv elva då jag mådde lite bättre och steg upp och såg tv.

3. Tredje anledningen till varför jag inte gillar den här måndagen är för att jag fick inte träffa dig!

Ne men nu ska jag sluta gnälla och tagga för i morrn. För till skolan ska jag i morrn annars så dör jag. Hemma vill jag inte sitta och jag vill inte missa mer från skolan för det är typ det ända som jag går och tänker på då jag går här hemma i min rosa tofflor, rosa pyjamas byxor och min ior t-shirt (som jag förövrigt fick från min 9 år!!! äldre!! syster, hon har en slags förkärlek till ior).

Ne asså, nu taggar jag alltså skola i morrn, jag taggar hockey på lördag med elin, jag taggar att det kanske kanske kanske blir tjejkväll på lördag.

men men sluta babblat nu.

Dagens låt: Brothers-Ola Svensson.
Dagens hunk: (idol) Mattias Andréasson.
image27

Allt för mig!
Pusshej!

I morrn

Hoppas jag på en massa glada skratt!


Dagens låt: Chasing Cars-Snowpatrol.
Dagens hunk: DU! :]

Allt för mig! (och dig)
Puss hej!

Allt jag vill.


Hitta en kille som kallar dig vacker stället för sexig.
som ringer upp så fort du har lagt på.
som skiter i alla andra tjejer han kan få.
som ligger vaken bara för få se dig sova.
som håller dig i handen framför sina vänner.
vänta på han som vänder sig om och ler mot sina vänner och säger, det är hon!

image26


Allt för mig!
Pusshej!

Ankan är bra!

Hon kan de här med att peppa allså ;)




Dagens låt: Over and over-Three days grace.
Dagens hunk: DU! :]


Jag är tillbaka!

jag vet att ni har saknat mig och jag är tillbaka och jag lovar att nu så ska jag försöka minst varannan dag!

Lite allmänt.
Jag har sett mkt hockey! :D Och AIK har inte gjort mig besviken för senast i går så vann dom med 6-3 mot Brynäs.
Jag har sjukt mkt skola just nu och det är en av anledningarna till att varför jag inte ha skrivit på ett tag men det är kul med skola så jag klagar inte(men de ska bli skönt med lov om ett tag)
Jag vill så gärna veta vad du vill så jag själv kan komma fram till vad jag vill för att jag blir tokig på hur jag känner nu.
Jag vill komma på vart jag ska praktisera.
Jag vill en jävla massa som jag ska ta upp nästa gång jag bloggar!

Veckans lirare i AIK- Mikael Renberg.
image24

Dagens låt: Flame in the night-Freedom call.
Dagens hunk: Justin Timberlake.
image25

Allt för mig!
Puss hej!

Lugn!!

Jag har inte gett upp bloggen! jag har bara inte haft tid!! Men jag kommer tillbaka, jag lovar, då jag har tid!


Dagens låt: Summer of 69-Bryan Adams
Dagens Hunk: Wentworth Miller.

image23

Allt för mig!
Puss hej!

RSS 2.0