Ska man...

Fara på PDOL eller inte?...

Potatismjöl!!!!

Det är min räddning mot myggbetten!

Pusshej!

Myggbett=Hemska nätter!

Jag har en fråga, hur kommer de sig att myggbetten inte kliar på dagarna utan bara på kvällarna/nätterna och just då man ska sova?!?

Så är de alltid för mig, i går då jag skulle gå och sova ja då j*vlar började varje myggbett som jag har att kila! Och har man då över 30st så blir de ganska så jobbigt! Jag tänkte då vara smart och hämta något för att att de skulle sluta klia men hade vi nåt hemma då? Ne de hade vi inte! Jag letade som en galning bland alla lådor och skåp där de kan tänkas finnas olika salvor. Men nej, inte en enda! Jag började få lite smått panik eftersom betten började att klia allt mer! Då kom jag på den briljanta iden att göra någon sorts egen salva, så jag blandade i hop några salvor i en kopp och sen strök jag de på benen och efter ett tag så slutade det faktiskt att klia! Stolt över mig själv så gick jag och la mig och sov gott hela natten utan att de började att klia! ;)

Pusshej


En midsommarkväll i Bygdeå!

Ja nu var då midsommar afton över men jag är inte ledsen för det för det var en väldigt rolig sådan! Jag ska berätta lite grann om alla de saker som jag hann med att göra i går.

Det började med att jag och mamma for till Umeå en snabbis på morgonen, men där var vi inte så länge utan vi for ganska snabbt hem. Väl hemma fick jag skynda mig att göra mig klar för att Niklas skulle skjutsa mig till Ida i Gulltjärn så de var bara att snabba sig. Vägen dit gick väll sådär, vi körde lite fel och så men efter ett tag så hittade vi till Gulltjärn och Idas hus. Framme hos Ida så tittade jag på medan hon sprang runt i huset och försökte packa ihop alla sina saker som hon skulle ha med sig. Efter ett tag var hon klar och lina komme för att köra oss mot Arvid för att hos han skulle vi byta bil och ta med oss han och Dag. I alla fall så gick bilbytet bra de ända som var ganska så kul var då lina skulle köra där i från men de väljer jag att inte berätta något om.  I alla fall så efter att alla blivit upphämtade så for vi mot bygdeå! När vi var framme hos Linus så började vi direkt att grilla eller jag grillade inte utan emil grillade åt mig. I alla fall så åt vi och efter maten så gjorde ida en jordgubbs tårta som vi åt och som var JÄTTEGOD! Efter maten så for vi till fotbollsplan och spelade barfota fotboll, eller jag, sandra och Öhman spelade inte för att vi kände för att vara åskådare. Så i stället åt vi glass och fick 10.000 myggbett! Efter fotbollen vara alla över varma så då for vi hem till linus igen och bytte om till badkläder, eller inte jag men de som skulle bada bytte om och efter de så for vi till Långviksand. Där badade de som skulle bada och de som inte badade satt vi elden som emil fick i gång efter ett tag. Efter att ha suttit vi elden ett tag och efter att ha dansat runt pontus som vi gjorde till missommar stång så frös alla så fasligt mkt att vi for hem till sandra. Hemma hos Sandra så såg vi film, spelade spel, byggde med dominobrickor i köket och spelade twister. Sedan då klockan var kanske kvart i tre så for de sista personerna hem så att jag, Sandra och Sara kunde gå och sova. Men vi låg och pratade ett bra tag så kanske där vid 4 så somnade vi och sen steg vi upp klockan 11:30 i morse. Så efter att ha ätit spagetti och köttfärsås till fruktost så städade vi undan och gick sedan över till emil för att hämta min kamera. Och sen så kom sara´bror och jag for hem!

Så allt som allt så var de en väldigt lyckad midsommar!
Hoppas alla andra hade lika kul som jag!
Pusshej!

Det är som en spark i magen...

Varje gång man tänker på att Wernblom inte längre ska spela i Aik
image5
Men han är ändå min idol!

Kan hockeysäsongen va snäll att börja?

Satt i dag och bläddrade i min AIKpräm som jag har, för er som inte vet så klipper jag ut allt som de står om AIK i tidningen för att sedan klistra in allt i en pärm och jag har gjort de sen 2004. Ja jag vet jag är konstig och för mycket "inne" i hockey men de skiter jag i för jag ÄLSKAR det!

I alla fall så satt jag då och bläddrade och efter ett tag fick jag en känsla i hela kroppen av saknad! Just i de ögonblicket var jag tillbaka i isladan för bara en sekund och jag upplevde samma känsla och jag kände samma sorters lukter som jag brukar när jag är där. De var bara för kanske 2-3 sekunder men de var nog för att jag skulle få världens längtan! Jag vill se hockey NU! Jag orkar inte vänta till agusti och isträningarna och jag orkar deffenitivt inte vänta till september och den riktiga säsongen. Jag tror att de som gjorde att min längtan ökades extra mycket var för att jag i lördags såg en massa AIK spelare och detta gjorde att jag ville se matcher ännu mer!

Men jag har i alla fall kommit fram till ett sätt som lindrar min abstinens. För de första så kan jag allt titta i min pärm, jag kan prata med Elin och minnas gammla matcher, jag kan titta på olika hockeyklipp och jag kan fara till skeå och spana på spelare ;) Så jag är inte helt förlorad, änn....


Pusshej!

Sommarlov!!!!

Ja de är sant! Från och med i går så är jag ledig i 10 veckor framåt! Eller ledig och ledig, ja ska väll hjälpa pappa och så men jag är ledig från skolan!

Ja vad gjorde jag då på avslutningsdagen? Jo jag....

Steg upp och klädde på mig och for till skolan. Där fick vi fika och betyg sen skulle vi gå och se treornas avslutning. De var väldigt kul men jag kan ju säga att man hade träsmak! Efter det var över så satt jag,ida och emil å väntade på att mamma skulle komma och ta oss hem till mig. Och visst kom hon, så då bar det av hem till mig där vi var coola och skulle se film men emil somna! Men jag och ida höll och vakna och när filmen var slut gick vi till mitt rum och fikade. Sen så for vi till robban, först så handlade jag och Ida lite mat som vi skulle ha och sen for vi hem till Bu! Där så satt Jag,ida,emil och bu och spelade tv-spel ett tag innan emil gick och grillade köttet som vi skulle äta. Efter tag var han klar och då fick vi MAT! Det var sjuktgott och emil är hur bra som helst på att grilla! Efter maten var vi allmänt sega så vi satt bara och slötittade på tv innan emil och bu skulle göra en massa på Bu´s dator. Då kom jag och Ida på att vi skulle vara duktiga. så vi diskade och plockade undan efter maten. Sen så gick vi ner å satte oss vid tvn igen innan de komme en massa folk och dansmattan. Så då var de bara att värma upp och börja dansa. jag kom snabbt fram till att jag var smäst av alla de som dansade i går. Efter att ha dansa ett bra tag så fick vi veta att Bu´s mamma hade tagit fram fika åt oss! Hon och Bu´s syster hade bakat en jordgubbstårta, sen hade de poppat popcorn och blandat saft. De var sjukt gott! De tyckte i alla fall jag,malin och sara för vi gick och "kollade en sak" två gånger. Ne men för att sammanfatta kvällen så var det en mysig kväll med en massa dansmatta och skratt. Så när jag for hem vid halv ett så var jag trött och nöjd med denna avslutning och hur lycklig som helst över att de nu är SOMMARLOV!!!!
 Så här såg fikat åt!
Pusshej!

Sommar och sol!

Den här veckan har änn så länge varit hur bra som helst!
Jag ska berätta lite för er hur den har varit.

Måndag:  Pappa var tvungen att jobba så jag fick fara till skolan lite tidigare men det gjorde ingenting. For dit och var cool ett tag innan liza,evve,ankan och sandra kom. Då gick vi alla och tog mat innan vi gick ut och sola eftersom de va så fint väder!
Sen så började ända lektionen för dagen och då såg vi film. Efter de så hade man slutat men jag och liza gjorde det sista på sh/svenska arbetet som vi efter fler timmars slit lämnade in! Sen så for man hem och bakade bullar och åt fruktsallad.

Tisdag: Tre lektioner, vi såg film,pratade,spelade kubb och fikade. Sen satt man ute och sola, drack en väldans massa dricka, såg på specen och sen for jag hem. Hemma så åt jag kladdkaka och såg på världens bästa film! Sen gick jag och sussade.

Onsdag: Jag körde moppe till killing och va där och hade det trevligt med sara,sandra och kriko. Sen for jag hem och åt pannkakor och lite rabarberpaj. Sen satt jag bara och var allmänt seg framför tvn innan jag gick och la mig.

Torsdag: Först for jag och liza på resturangen så att hon skulle få veta sina betyg. Sen gick vi på skolan och träffade ida som jag inte hade träffat på flera dar! Sen så gick vi och fick reda på våra svenska betyg och jag fick vg!! (hur nöjd som helst allså!) Sen gick vi tre och köpte glass eftersom de va så faslig varmt! Sen så gick vi på shn och där såg vi film och fick reda på våra betyg, sen åt vi lunch. Sen softade vi och fick reda på att de inte va någon gympa så liza for hem och jag och ida softade ännu mer. Sen va de bara att fara hem och äta innan jag for till erika där vi bara satt och snackade!

Fredag: Jag har sovit och klippt gräset. Snart ska vi äta grillat. I kväll kanske jag ska till udden. I morron vet jag inte men det blir förmodligen något kul!

Allt för mig!
Puss hej


Jag är kär!

Seriöst alltså!
Jag har fått en JÄTTEBRA film av liza och jag är seriöst kär i han som spelar huvudrollen! Han är bara hur bra som helst! Jag sitter och ser en och samma scen om och om igen bara för att han är så jävla bra! Nu är bara att fara till liza för att få den andra filmen som hon har med han. Så jag kan sitta och bli ännu mer kär och bara sväva på en massa ROSA fluffiga moln.

På tal om igenting, min bror skulle igentligen komma hem i dag men det blev inte så. Har dock ingen anning om varför men det får jag nog veta sen.

Ne men nu ska jag väll se filmen igen ;) Bara för att jag är helt besatt just nu!



Puss hej!

16/6

Då ska jag till Ursviken! Och Elin är den som fattar varför!

Tänk om du visste...

Att jag tycker att du är helt underbar...

RSS 2.0