Snart helg!

Ja nu var ännu en torsdag avklarad, denna dag var inte så jobbig men jag kände mig lite halv slö så jag va inte sådär sjukt pepp på skola men de gick bra i alla fall. Ja vad hände i dag då, ja inte sådär jättemkt. Men jag klarade mig i från att krocka med killar då ja ska ut ur hissen och de tackar vi för. Ni kanske inte fattar vad jag menar men vill ni veta så fråga Liza för hon kan förklara ganska så bra :P

Ne men över till nåt som är jättebra! Det är att det är helg i morrn klockan 11:40! För just den tiden så slutar jag och det är ganska gött kan jag ta och berätta! Min helg är just nu ganska så fullbokad så att jag får hoppas att jag inte blir sjuk för att de pallar jag inte med nu.

Ne nu ha jag bara babblat och blandat meningar som värsta konstiga människan, så nu ska jag ta dagens låt och hunk och sen ska jag göra lite mer meningsfulla saker som att se tv :P

Dagens låt: What hurts the most-Rascal Flatts
Dagens hunk: Chad michael murray.
image16

Allt för mig!
Puss hej!

Jag har seriöst inget liv!

Ja vad ska jag prata om i dag då?, jo om en massa saker som jag har i huvudet just nu och som jag bara känner att jag måste får ur mig nu nu NU!

Vi börjar med sak nummer 1.

1. Jag har INGET liv! Jag har redan läst ut boken som vi lånade på engelskan i dag! Okej den var inte sådär jättetjock men vadå, hur lite liv har man inte om man sätter sig ner och läser ut den det första man gör då man har ätit mat. Men men, jag kan inte säga så mkt mer änn att det inte är sådär sjukt mkt drag i Pellboda en tisdags kväll, plus att min bror inte är hemma, så då måste jag faktist erkänna att det är lite små tråkigt i bland, så jag får väll skylla på att det är därför som jag läste ut boken. Men nu är det i alla fall gjort så nu slipper jag oroa mig för de!

2. Jag kommer aldrig någonsin att kunna sluta med godis! Det är ett faktum som jag kommer fram till flera gånger om och den här gången ha jag bestämmt mig för att jag verkligen aldrig ska sluta med det! Jag älskar det, det är min drog och jag ska fortsätta med att äta det!

3. Jag blir fortfarande inte klok på hur jag känner och det lär jag aldrig bli!

4. Killar är ett underligt släkte och det kommer alltid att vara så!

5.  Jag ska snart få se hockey igen och det gör mig väldigt glad!!!

Ne nu är det slut babblat, nu ska jag presentera dagens låt och hunk och sen ska jag spela lite tv-spel! För det är en av fördelarna med att min bror inte är hemma. Jag har fri tillgång till hans rum när jag vill.

Dagens låt: Because of you-Ne-yo
Dagens hunk: Adam Brody.
image15

Allt för mig!
Puss hej!

...

Ni kan se var av min rubrik att jag i dag bara kommer att presentera dagens hunk och låt för jag är sjukt opepp just nu!

Dagens låt: How could you bring him home-Eamon.
Dagens hunk: Thomas Larsson.
image14

Allt för mig!
Puss hej!

En fredag som börjar bra och förhoppningsvis slutar bra.

I dag så skriver jag lite tidigare än vanligt eftersom jag ska på hockey i kväll!! Jag har längtat sen i mars nu så att om jag är uppspelt nu så är det med all rätt!

Lite kortfattat om min dag då. Kom till skolan åtta och gav Sandra hennes en dag försenade present, sen så gick vi och kollade runt lite på skolan innan våran svenska lärare kom till oss och sa att vi skulle gå på bibblan och låna en bok. Jag och Sandra lånade boken och satte oss sen i sacko-säckarn för att läsa, men det var så jäkla konstig text att det blev inte så mkt läst. Efter de så fikade jag lite med Liza och Ida och sen gick OP-klassen för att ta kort till skolkatalogen och jag får väll hoppas på att det blev bra. Enskilda fotot blev i alla fall bra, eller jag blev då nöjd med det. Efter kortet så gick vi på våran Soms lektion där vi bara satt och prata men det var intressant och kul. Sen blev det lunch och sen gick jag och Sara till Ica där mamma väntade och jag for hem. Så min dag var inte så jobbig i dag heller. Men i alla fall, nu ska jag byta om och sen vänta på att vi ska fara på hockeyn, så jag lär väll skriva i morgon om hur det gick.

Dagens låt: Varje litet steg-Lasse lindh
Dagens Hunk: Adam Garcia.

image13

Allt för mig!
Pusshej!


Ännu en slö dag med OP!

Ja få se nu då vad har jag gjort i dag som är jobbigt? Just det ingenting! Jag har bara chillat med OP-klasserna hela dagen och det var gött!

Dagen började med att alla OP-klasser for ner till lillemors stuga i tryssjön. Väl framme så fick jag och Ida börja med att tvätta min tröja för den hade legat i Gerit´s bil och sen hade det läckt ut kaffe på den. Efter tvätten så satte sig alla i en ring och började leka Maffia! Jag blev mördad ganska fort så jag fick mest se på då de andra lekte men de var kul de med. Efter att ha lekt så blev de mat i form av hamburgare! Det var mycket gott! Så efter maten så bytte vi om till badkläder för att sedan fara på trampolin ön och bada lite. Jag badade dock inte så mkt men de var kul i alla fall. Efter de så var de att fara tillbaka till stugan och äta lite tårta och sjunga för Sandra eftersom hon blir 17 i dag! Efter tårtan var man mycket mätt! Så jag och Sandra la oss och jäste i hängmattan ett tag innan vi for tillbaka till skolan. Väl framme på skolan så var de väldigt lite folk där så jag frågade Bu om inte han kunde vänta med mig och eftersom han är så snäll så gjorde han de! :D

 Så nu sitter jag hemma och ska fixa inför hockeyn i morrrn! Å sen ska jag till liza ett tag innan de blir hem och sova. Men jag behöver nog inte så mkt sömn för att jag har bara två lektioner i morrn! Ja jag säger då de, OP är bäst!

Men nu till dagens hunk och låt.

Dagens låt: From yesterday-30 seconds to Mars.
Dagens Hunk: Jared Leto.

image12

Allt för mig!
Pusshej!

Slö dag, JA!

Lite kort om min ack så icke jobbiga dag!

Kom till skolan åtta och slöade till halv då vi började. Först hade vi lite lekar med treorna och ettorna, sen blev vi uppdelade i tre olika lag. Och innom dom lagen så skulle man hitta ett visst antal saker på en timma och de var superkul! Nog för att gruppen jag var med i kom sist, men de gör inte så mkt. Efter de blev de lunch och då kom sandra på en massa lekar som vi skulle ha i morgon eftersom vi är i lekgruppen. Så då fick vi sluta vid tolv och då tog jag och sandra bussen hem till henne, där jag somnade och vi gjorde inte så mkt annat än att slöa. Men de var gött! Sen for jag hem och åt och nu ska jag sova snart så jag är pigg i morrn :)

Men jag ska ha dagens låt och hunk först! Jag har inte glömt!

Dagens låt: Hello tomorrow-Zebrahead
Dagens hunk: Tobias Hysén.

image11

Allt för mig!
Puss hej!

Jag borde...

Ha en sak som alltid återkommer på mina bloggar, typ som dagens låt eller dagens hunk. Jag satt och pendlade mellan dom två när jag satt i taxin på väg hem i dag, jag försökte komma på vilken av dem som jag skulle välja. Så till slut kom jag på att jag skulle ha båda två! Så nu ska jag försöka att i slutet på varje blogg så ska jag skriva upp dagens hunk och dagens låt enligt mig. Bara så att de blir lite annorlunda och sådär.

Men nu över till något helt annat! Jag har nu gått i skolan i två hela dagar och jag har redan blivit lite små less, det kanske inte är så bra. Men jag vet inte, det känns som om jag bara har varit borta en helg. Det känns inte som om jag har varit ledig i 10 veckor, allt är ju nästan sig lik. Förutom att det har kommit en massa ettor, nog för att jag inte vet vilka hälften av dem är men men. Jag har i alla fall fått ett ganska så bra schema, men det här schemat är bara för i veckan så de kanske ändras. Men som de ser i nu så är jag då glad, för jag slutar tidigt på fredagar och jag och sandra har foto tillsammans två dagar i veckan och de gillar vi. 
 
Ne nu ska jag presentera dagens låt och hunk och sen ska jag städa lite och sen försöka spela lite xbox innan niklas kommer hem.

Dagens låt: Better then drugs-Skillet.
Dagens hunk: Ola svensson.

image10

Allt för mig!
Pusshej!

jag har INTE väntat!

Jag börjar skolan i morrn och är inte sådär sjukt taggad! Skulle gärna villa ha lov minst en månad till, den enda anledningen till att jag kommer att ta mig upp i morrn är att jag kommer att få träffa alla som jag inte ha träffat på jättelänge. Men men, jag ska inte klaga. Jag har haft ett super bra lov som jag verkligen inte skulle byta ut mot något annat. Finns vissa saker som jag skulle villa ändra på och ett av dem är de faktum att jag knappt ha sett sandra! Men de ska de bli ändring på i höst och vinter, då ska jag va me hon hela tiden!

Ne nu ska jag ta och ringa sandra innan jag ska fixa klart allt för i morrn och sussa!

Allt för mig!
Pusshej!

På smällen.

Den filmen såg jag,erika och julia i kväll och den var faktiskt bra! Anledningen till att jag skriver faktist är för att den fick inte så bra omdöme i norran men jag tyckte att den var bra. Efter bion så gick vi alla tre på MAX för att äta lite innan bussen skulle komma. Väl framme så såg julia en gammal bekant(haha) och det blev lite pinsamt och sådär men de löste sig. Sen just innan vi skulle gå fick jag en flumm attack men den gick över ganska fort så då gick vi till bussen och åkte hem.

Så nu sitter jag hemma och äter lite Riesen innan jag ska sova, fast jag måste borsta tänderna också innan jag kan sova men de går ju fort.

Ja ja nu ska jag inte babbla mer, jag återkommer i morrn med mina tankar om att skolan börjar och lite annat!

Allt för mig!
Pusshej!

Den 24 augusti...

Kommer allt närmare och jag börja känna mig taggad ända ut i finger spetsarna! Plus att nu är de inte heller så länge kvar tills hockeyn börjar på allvar och jag och mitt hockey förhållande kan fortsätta där vi slutade.



image10
Min älskade matchtröja som jag nu har tagit fram och som en vecka och ungefär två dagar ska användas igen!

Allt för mig!
Pusshej!


Jag vet! Jag har gjort den förut men jag tycker den är rolig ;)

1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.

Hur mår du idag?
I will come to you-Hanson.

Kommer du komma långt i livet?
Over you-Chris Daughtry.

Hur ser dina vänner dig?
Beautiful-Creed.

Kommer du gifta dig?
You give me something-James Morrison.

Vad är ditt livs themesong?
Only Hope-Mandy Moore.

Vad är ditt livshistoria?
Faces-Josh Kelley.

Hur är skolan för dig?
Grace Kelly-Mika.

Hur kan du komma framåt i livet?
Knock on woods-Mary Griffin.

Hur kommer imorgon vara?
You cant´t hurry love-Phil collins.

Vad är det bästa med dina vänner?
Headstrong-Trapt.

Vad finns i lager för nästa vecka?
Chasing cars-Snow Patrol.

Vilken sång beskriver dig bäst?
I´m yours-Jason mraz.

Hur är det med ditt liv?
From yesterday-30 seconds to mars.

Vilken låt ska spelas på din begravning?
The time of my life-Mark schultz.

Hur ser världen på dig?
So beautiful-Alex.

Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Heaven forbid-The fray.

Vad tycker dina vänner om dig?
Last request-Paolo Nutini.

Har du en djup och mörk hemlighet?
I´m in the band-The hellacopters.

Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
My style-Black eyed peas.

Hur kan jag göra mig själv glad?
Hallelujah-Rufus Wainright.

Kommer jag nånsin ha barn?
Iris-Goo goo dolls.

Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Maby i´m amazed-jem.

Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Don´t matter-Akon.

Vad är några tips till mig?
Your winter-sister hazel.

Hur kommer jag att bli igenkänd?
On my way-ingram hill.

Vad är min danssång?
Fairytale gone bad-Sunrise avenue.


Allt för mig!
Pusshej!

Bara lite av varje...

  • Jag är i Umeå nu.
  • Jag tycker att Sandra ska vara med mig i helgen! För jag har faktiskt träffa henne minst i sommar så jag borde få va med hon!
  • Liza far snart i väg till Öland och göttar sig och jag kanske är liiiiiite avis.
  • Det är inte långt kvar till den 24 och derbyt!
  • Jag ska fara till havet i morrn om de är fint väder.
  • Jag börjar skolan om typ 13 dagar.
  • Jag är en soffpotatis(men en stolt sådan!)
  • Jag ska se bio i morron kväll, Det blir harry potter! Plus att jag har läst ut den 7 boken nu och den var sjukt spännande!
  • Jag ska se CSI nu och sen sova

Allt för mig.
Pusshej!


Rix fm!

  • Jag,erika,liza och julia såg snygg-ola! (jag och erika såg han redan förra året+att vi kramade han då)
  • Jag och Liza fick äckelkaffe på oss då vi såg på Velvet.
  • En kille kommer fram till mig,liza,erika och julia då vi står utanför max och frågar om vi har en tändare. Jag,liza och Julia vänder oss till killen och säger nej,tyvärr. Erika där i mot vänder sig till killen och säger: nej tack! :P Vart de kom i från fatta vi då inte.
  • Jag träffar Evve för första gången i sommar och hon går med mig då jag ska gå hem till min syrra.
  • Jag träffade INTE ankan och de var inte bra!
  • Jag var på nattöppet och köpte en väldans massa tuggummi. (som redan nu är uppätna)
  • Jag ska bara softa i kväll.
  • De var kul i går men vädret kunde ha fått varit bättre.
  • Ja ska på Nolia i morrn.
  • Jag börjar skolan snart.
  • Hockeyn är inte långt bort nu!
  • Jag ska sluta babbla nu och sätta mig och läsa för jag har 4 nya böcker!

Allt för mig!
Pusshej!






 


Jag och hockeyn!

Asså nu är jag taggad ut i fingerspetsarna! För nu är det inte länge kvar tills jag får se på min älskade hockey igen! För nu börjar datumen som jag längtat så mkt efter hela sommarn att närma sig!

Det första datumet är 6 Augusti: För just de datumet klockan 11:00 så är det skellefteå Aiks första isträning i kopparhallen i Ursviken! Anledningen till att det är just i Kopparhallen är för att skellefteå kraft arena byggs just nu om för att blir ännu snyggare! Jag gillade ladan då den var lite gammal och plågad också men jag kommer nog också att älska den nya ladan!

Det andra datumet som jag längtar efter är 24 Augusti: Då är det nämligen tränings derby mellan Löven och Aik i Skycom arena, detta är då under hockeyfestivalen. Så den fredag den 24 klockan 18:00 så sitter jag (eller stå om Elin nu tvingar mig till de ;) ) i Skycom och ser hur mitt älskade Aik vinner som så många gånger förut över Löven!

Det tredje datumet är den 3 september: Det är då som det är invigning på Skellefteå kraft arena! Då spelar även Aik en träningsmatch, vet dock inte nu vilka de var i mot, men i alla fall så får man för första gången se ladan in i från sen ombyggnaden och de ska bli spännande! ;)

Sen så de fjärde och bästa datumet enligt mig är onsdag den 26 september för de är då som Elitserien börjar på riktigt och det är då Aik börjar sin väg mot Sm guld 08!

Ja, nu ha jag då fått ner alla mina viktiga hockey datum och jag kan nu känna peppen som jag brukar börja känna då de närma sig hockey! Så nu är de bara att börja damma av matchtröjan och halsduken.För snart, mkt snart så börjar HOCKEYN!!!!

Allt för mig!
Pusshej!

Hockey!

På måndag börjar isträningarna igen!
Och här är en tjej som längtar mer än allt!
Bara Elin blir frisk nu så hon inte dissar mig!

Ännu mer lättroad

Vilken svordom använder du mest?
Oj, hrm, kanske typ fan.

Äger du en iPod?
Jepp de gör jag! En vit!

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Just nu, 08:16 och jag har ingen anning om varför.

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
De beror på, men oftast så skulle jag vill ta bilden.

Vilken var den senaste filmen du såg?
Linas kvälls dagbok, såg den i går med erika.

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Ett bureåmål på krysset.
Har någon någonsin kallat dig lat?
Jodå, en massa,massa,massa gånger.

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej.

Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
Idol olas skiva.
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Båda två.

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Jag vet inte, kanske, eller jo jag tror de.

Vad åt du till middag?
Pizza!

Använder du huvtröjor?
Jodå de gör jag.

Kan du vissla?
ja, men bara som vanligt, inte busvissla fast jag vill kunna de!

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nej, de ha jag inte.

Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
Oj de vet jag inte.

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Ja de tror jag.

Vilket riktnummer befinner du dig i?
0934

Tittade du på tecknat när du var liten?
OJA!,

Är du blyg inför det motsatta könet?
Jag vill säga att jag inte är de, men efter i sommar måste jag nog erkänna att de faktiskt är så.

Vilken film kan du alla replikerna till?
Sagan om konungens återkomst.

Äger du några band T-shirts?
Jepp, westlife och hammerfall :P

När flög du senast?
Till kreta för tre år sen.

Läser du för skojs skull?
Ja de gör jag, de är ju ur skoj!

Pratar du några andra språk?
Engelska, och just nu håller jag på att lära mig ryska.

Har du gråtit offentligt?
De har jag nog gjort.
Har du en stationär dator eller en laptop?
Både och.
Vilka gör du, önskningar eller planer?
Jag gör båda.

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Ja, de kan man nog säga att jag gör,

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Ja för fan! En aik tatuering skulle sitta fint ;)

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Ne, ja tycker att man ska betala var för sig. (Om nu inte kille absolut måste bjuda ;) )

Kan du kasta macka?
Ne, jag har aldrig riktigt fatta de.

Har du någonsin varit på Jamica?
Nej, men jag vill fara dit.

Vad har du med dig in på bion?
Godis, dricka och kompisar.

Vem var din favoritlärare?
Asså, jag vet inte.

Har du någonsin dejtat någon av en annan ras?
Va?

Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
Ja, om han vore snäll och så.

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
MG!

Gillar du att flyga flygplan?
I bland.

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Ärllig och omtänksam. (ja va tvungen att skriva två)

Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv?
Inte va jag vet.

När sov du senast på golvet?
På lucia vakan.

Vilken är din favoritdrink?

just nu, loka :P

Gillar du din boendesituation?
jo då :), men de ska blir skönt att flytta hem i från om två år.

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
minst 7.

Äter du frukost dagligen?
Nja asså, jag brukar hoppa över den.

Är dina dagar fullbokade och stressiga?

I bland och i bland inte.

Hamnade du ofta i trubbel för att ha pratat under lektionerna?
Ne, men ett par tillsägningar ha man nog fått.

Vilken är din favoritfrukt?
Äpple och banan.

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nej nej.

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
17.

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Vissa gånger.

Tror du på liv på andra planeter?

Nej de tror jag inte.

Vem var den sista personen som gjorde dig arg?

Arg? Hrm de vet jag inte.

Tror du att Gud är man eller kvinna?
Man, fast man vet ju inte.

Vad var det senaste du åt?

Chips.

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Kommer lika bra överens med båda.

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
De såg på mig och tyckte helt enkelt att jag var en Annelie.

Gillar du senap?
Nja asså, i bland kanske.

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
KÄMPA!

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?

Ja, jag vill! Men jag kommer inte att våga.

Sover du på sida, mage eller rygg?
Alla tre.

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Vet inte, Sandra säger att jag är som tjejerna i Gilmore girls.

Har du någonsin köpt något från eBay?
Nej,

Tycker du om att krama folk?
OJA!, De är så fasligt mysigt.

Skulle du säga att du är trendig?

Nja, sådär jag ta de som är snyggt.

Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt hur skulle du reagera?
Ja skulle på ett vänligt sätt säga nej.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Vet inte.

Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
ingen anning.

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Ja de gör de faktist.

Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?
Jag finns kvar hos er, så jävla bra bok!

Tycker du att du är attraktiv?
Nja...

Vad är du allergisk mot?
Folk som ljuger mig rakt upp i ansiktet.

Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser?
Vill folk ha sex utan en massa känslor inblandade så är de väll deras ensak.

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nej,

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Ingen anning.

Lättroad ;)

1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.

Hur mår du idag?
Breath

Kommer du komma långt i livet?
Broken Wings

Hur ser dina vänner dig?
För att du finns

Kommer du gifta dig?
Getting away with murder :/

Vad är ditt livs themesong?
Beautiful

Vad är ditt livshistoria?
Don´t matter

Hur är skolan för dig?
Heaven forbid

Hur kan du komma framåt i livet?
Home

Hur kommer imorgon vara?
Fix you

Vad är det bästa med dina vänner?
Because i love you

Vad finns i lager för nästa vecka?
Away from the sun

Vilken sång beskriver dig bäst?
Fariytale gone bad

Hur är det med ditt liv?
Everything sucks

Vilken låt ska spelas på din begravning?
Will i ever make it home

Hur ser världen på dig?
i´m yours

Kommer du att ha ett lyckligt liv?
A little bit of love

Vad tycker dina vänner om dig?
Inget kan stoppa oss

Har du en djup och mörk hemlighet?
From yesterday

Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
How to save a life

Hur kan jag göra mig själv glad?
Beauty from pain

Kommer jag nånsin ha barn?
I wish i was a punkrocker.

Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Heartbeats

Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Hanging by a moment

Vad är några tips till mig?
i swear

Hur kommer jag att bli igenkänd?
Dream girl

Vad är min danssång?
My love

Så här kul ha jag just nu ;)

Pusshej

RSS 2.0