Life on Mars.

Ska nog börja använda låt-texter och annat som rubriker, de brukar ju bli så fasligt tråkiga så jag måste komma på ett sätt att piffa upp dem.

Men i alla fall, nu ska jag sumera sen jag skrev sist vilket var förra veckan på fredagen! Jag har verkligen varit slapp nu! Måste börja komma igen.

Lördag: Jag och mamma steg upp jättetidigt och for till Umeå för att handla klart julklapparna. Jag gick på stan själv till ett ungefär då träffade jag Kriko. Av honom så fick jag en julklapp och julklappen innehöll ett jättefint halsband. Sen så gick vi med varandra på stan ett tag och jag inhanlade en toning så mitt hår kunde se mindre slitet ut. När Kriko farit hem så gick jag till Anna och väntade där tills mamma komme och jag kunde fara hem. Väl hemma så slog jag in julklappar och somnade framför tv rätt så tidigt.

Söndag: Jag och mamma steg upp jättetidigt igen och denna gång för att fara till Skellefteå för att handla in julmaten som skulle ätas. Efter att maten var klar så gick vi stan ett tag och jag fixade de sista klapparna och kunde vara lugn. Vi hämtade upp mormor och for sedan hem. Men hemma var det inte lungt heller. Jag fick ganska snabbt sätta mig i bilen igen och fara till Erika för att lämna en julblomma. Sen från Erika så for jag och mattias till robban för att hämta upp ett paket som inte fanns. Efter paketet så for jag en snabbis till Ankan för att lämna en julklapp och sen for vi hem där jag tonade mitt hår och de blev relativt bra. Kvällen avslutades med spel och julmust.

Måndag: JULAFTON! Jag steg upp tidigt och gjorde mig klar. Kusinerna kom vid 10 tiden och de blev en massa prat och äckelgröt tll ett tiden då den sista kusinen hade lämnat huset. Då sov vi, sen spelade vi spel, sen såg vi kalle, sen åt vi, sen vid 8 tiden var det julklapparnas tur att öppnas. Jag fick många bra saker! Orkar inte skriva upp alla men jag är då sjukt nöjd.

Tisdag: Såg grey´s och spelade spel.

Onsdag: Mellandags rea med Sandra!
Vi skulle vara lite galna och de slutade med mat och film i Annas lägenhet. Fast ja vi spelade ju singstar också och de var kul!

Torsdag: Jag har sovit bort hela dagen och vill veta vad jag ska göra på nyårsafton!

Allt för mig!
Pusshej!

Ja jag har ju lov!

Jag har JULLOV!!!
Ganska så skönt JA!


I går var de alltså julavslutning på skolan, det var sjukt slappt.

Dagen började med att jag och liza hängde på skolan tills idrotten skulle börja. När den väl gjorde de så kom vi fram till att den fick vara frivillig. Så jag och Sandra gick och bytte julklappar med varandra i stället. Jag fick två jättefina halsband och ett örngott där det står jag älskar dig av henne! Asså hon är bara för söt! Efter vi hade bytt så kom vi ju på att vi hade ju även julklappar till Kirko, Emil och Burström. Dock så var inte Kriko där men Bubben och Emil var så vi gav dem deras. De blev sjukt glada och bilder kommer att komma med vad de fick va oss.

Efter julklapparna blev de lunch och sen så frågade Joel och Johanna om jag ville se deras lägenhet och de ville jag ju! De ville även Sandra så vi fick åka med Joel dit. Lägenheten var fin och jag fick även en julklapp av de två.

När lägenhets titten var slut så blev det jenningshallen där rektorn höll tal, vi fick gå tipsrunda och få lite godis. Sen så fikade jag, emil och Sandra innan jag fick skjuts av Liza och Patrik till Flarken där jag mötte mamma och tog mig hem.

Så för att summera dagen så var den riktig bra och nu peppar jag till julafton på måndag!

                           

Emil och Burström i sina fina tröjor som de fick av mig och Sandra.
På tröjorna så tryckte vi oss själva och sen under Burströms så står det "mina favorit flickor" och under Emils står det "mina idoler".


Allt för mig!
Pusshej!

Nu är jag äntligen tillbaka!

Efter ett litet uppehåll så är jag tillbaka så här i juletider(har ju lov nu! ).
Så vi börjar med en blogg om hockeyn för gårdags kvällen spenderades ju ändå i Skeå kraft arena.


Skellefteå AIK vs Modo.

Första perioden.
Igentligen hände inte så där sjukt mycket i den här perioden. AIK hade ett par skott på mål och de hade Modo med men jag skulle nog säga att AIK var bättre i den här perioden trots att de inte gjordes något mål från någon av lagen.

Andra perioden.
I början av andra så var det lite för mycket slarv i AIK zon. Men efter ungefär 4 min så fick Goren loss puken och åkte som en galning mot mål med Mcdonnel vid sin sida. Och just framme vid mål så la goren ett snyggt pass till Mcdonnel som snyggt kunde lägga in den och 1-0 var ett faktum. Tre minuter efter detta så fick AIK ett pp och med ass från Viklund så kunde Goren smyggt skjuta in den och AIK lede så matchen med 2-0. Sen efter ungefär 11 min så kom modos reduserings mål. Så när period 2 var slut så stod det 2-1.

Tredje perioden.
Jag tycker att AIK började bra, visst de fummlades en del men AIK var ändå duktiga. Dock så var domaren lite smått sär men de ska jag inte ta upp. Men i alla fall så när klockan stod på 1.03 och Modo spelade fem mot tre så stod Wernblom där han alltid står, just framför mål och han kunde då sätt in 2-2 för Modo. Jag måste bara få säga att det sved att de var just Wernblom som fick göra mål för att enligt mig tillhör han fortfarande AIK. Men i alla fall så tog AIK ledningen igen när Jyri slog in 3-2 med ett snyggt slagskott skott i pp.

Efter matchen.
AIK gick då segrande ut ur matchen med 3 mål mot två! De ligger nu på slutspels plats med 39 poäng och att gå på jullov med de här. De känns bra de.

Plusen.

+++++
Lee Goren.

Fem plusaren den här kvällen var helt klart lee! Ett mål och en assist säger väll ganska mycket. Plus att han kämpade som en galning och ingen kan skapa ett sånt lugn som han kan göra.

++++
Kent Mcdonell.

Han och Lee funkar så bra ihop! När de två är inne kan allt hända och de har nu börjat producera mer mål också.

+++
Jyri Martinen.
Okej, killen fummlade lite väl mycket med pucken i kväll men han slog in 3-2 på ett sånt snyggt sätt att alla fel han gjorde innan blev förlåtna.


++

Tobias Viklund.

De här kanske är lite konstigt att han för två plus för han har ju inte direkt briljerat på senaste tiden men i går kväll så var han faktiskt ganska så bra. Han fick en ass till 2-0 målet och jag tycker att han kämpade på bra idag.


+

Anderas Hadelöv.

Hadelöv skulle igentligen få fem plus efter varje match bara för att han är så j*vla bra. Men i kväll får han ett för att andra spelare får komma fram i stället. Plus att jag vet att hadelöv kan.


Ja de var alltså allt för denna match.

Syns igen den 28 då AIK möter Mora.


Allt för mig!

Pusshej!


Lussevaka.

Lite kort bara om sånt som har varit.

1. Jag har blivit förkyld!! Sitter hemma nu med rinig näsa och feber, de är inte najs! Så de blir ingen vaka för mig inte. Ska sova och se grey´s.
2. Jag har dock gjort bort mina läxor så de är ju chill i alla fall.
3. Jag ska till Umeå i helgen.
4. Jag och Elin ska kanske på träningen på söndag.
5. Jag måste handla klart mina julklappar.
6. Jag saknar Ida.
7. Jag orkar snart inte med skolan.
8. Jag ska gratta Kriko på Fredag.
9. Jag ska gå på stan med Emil på lördag.
10. Jag ska sluta skriva nu.

Allt för mig!
Pusshej!

Söndag=Läxdag!

Gårdagen var bra!
Lever fortfarande på att AIK vann och vi tog tre underbara poäng.

Men kvällen var dock inte så bra.
Fick sjukt ont i huvet så jag gick och la mig 20:00!! De händer ju inte så ofta på en lördag kväll men i går så hände de i varje fall och jag sov som en stock tills mamma väckte mig 08:00 i morse.

Söndagen började då med att Anna,mattias och leif kom förbi för att plocka upp mamma och pappa för de skulle till piteå och lämna hundvalpen. Jag fick träffa den lilla stackaren och han var som en dunboll!! Hur söt som helst!! I alla fall så för de i väg och jag satte mig för att göra läxa klockan 9 på en söndag morgon! Först skrev jag klart svenska talet. Sen läste jag ut Romeo och Julia och gjorde anteckningar till den. Sen så började jag på engelska läxa. Sen pluggade jag lite grann på social omsorg! Så jag har varit sjukt duktig i dag!!

Sen så kom mamma och pappa hem och jag och pappa for till ånäset och köpte pizza. Det var sjukt gott efter all min läxläsning i dag.

Vad jag ska hitta på nu vet jag dock ej.

Kommer kanske tillbaka och skriver om lite hockey sen.
Jag ska ju trots allt prata om de i morrn med. ;)


Allt för mig!
Pusshej!


Hockey, när den är som bäst!

Vi vann!
Vi vann!
Vi vann!

Jag kan inte säga det tillräckligt många gånger! Tre underbara poäng i kväll!

Före matchen.
Det kändes ju inte som om vi skulle ta tre poäng i dag i fall jag ska vara ärlig. Vi skulle möta HV som är serieledare och har gått som tåget. Medans vi har typ tagit tre poängen på en match av elva, så ne jag var inte sådär sjukt posetiv inför matchen.

Under matchen.
Märkte redan i början av första att AIK ville mycket med matchen. De blev mkt målchanser men första perioden slutade ändå 0-0. Sen i början på andra så spelade AIK lite svagt men ryckte upp sig och Forssell kom fri med pucken under ett boxplay, jobbade snyggt fram den, passa Lee som inte gjorde nåt misstag utan kunde trycka in den! Det stod då alltså 1-0. Hela matchen präglades även av utvisningar hit och dit (lärking var ju domare). Men i alla fall så hade AIK ett power play med 5 mot 3. Där så satte jyri Marttinen ett slagskott rätt i nätet! 2-0! De målet var sjukt snyggt. Sen under samma pp med spel 5 mot 4 så satte koskenkorva 3-0! Jag tror att detta tog musten ur HV för den ända spännande som hände efter målen i andra perioden var att lee blev omkull dragen vilket startade ett stort slagsmål som gjorde att lärking utvisade båda femorna! De var alldeles fullt i utvisningsbåset, jag har aldrig sett en domare göra så förut. Sen i tredje så spelade AIK väldigt lungt och sansat, försvarsspelet var GULD! Sen då de återstod ungefär 14sek så gjord Lee mål igen! Denna gången i öppen kasse! Så AIK vann matchen med 4 mål mot 0!

Efter matchen!
LYCKA!!!!!


Kvällens plus.

+++++
Kimmo Koskenkorva.

Helt klart kimmo! Han kämpade som bestatt hela matchen och skapade mål chanser som ingen annan! Han fick ett mål men de kunde ha blivit fler! Ingen åkte skridskor som han gjorde i dag.

++++
Lee Goren.

Två måls skytt och en hjälte helt enkelt! Lee kämpade verkligen i dagens match, han har varit lite blek på senare tid men i kväll visade han vad han kan. Sen att få se hans glädje efter första målet var en fröjd för ögat!

+++
Erik Forssell.

Killen kämpade till sig många lägen och jobbade fram pucken åt de andra många gånger. Han fick mer och mer speltid i dag och de var med all rätt.

++
Jyri Marttinen.

Jag förstår verkligen inte hur Timrås tränare tänkte då han inte gav Jyri speltid. Killen är ju bäst! Hans 2-0 mål var sjukt snyggt!

+
Erik Andersson och Pontus Petterström.

Kvällens sista plus får Erik och Pontus dela på.,båda killarna kämpade och skapade målchanser. Dock så måste Erik jobba på närkamperna bättre och Pontus måste jobba på sina avslut på mål.

Allt för mig!
Pusshej!

Hockey, när den är som jobbigast.

Ja i går...
Va säger man...
En ny förlust och jag vet snart inte vart jag ska ta vägen...
Jag orkar inte kvalserie igen...


I går så hade AIK match mot brynäs och jag ville så gärna tro att de skulle bli en tre-poängare men nej! AIK spelade väldigt dåligt vissa stunder, de var ungefär som om de inte ville vinna! De fanns ingen glöd vissa stunder och fel passen avlöste varandra. Sen så var det en j*vligt grinig match! Redan efter 16sek så blev renberg utvisad 2+2 för att han började slåss. Sen var det sargtacklingar om varannat och i tredje perioden så utbröt ett rejält slagsmål mellan Thomas larsson i AIK och Daniel Widing i Brynäs. De två började slåss i Brynäs avbytar bås, de blev inte så långt men jag tyckte larsson gjorde rätt. För widing hade stått och hånat dem hela matchen och sen då larsson fick en smäll så gav han igen och de tyckte jag var bra.

Lite plus och minus har jag att dela ut också.

+++++
Erik Andersson.

Kämpade som besatt hela matchen och fick ass till renbergs 4-3 mål. Pojken kan och han borde få ännu mer speltid då han nu är i sin rätta form.  Han kan och kommer att producera mer! De vet jag!

++++
Kent Mcdonnel.

Gjorde AIK´s båda kvitterings mål i första perioden. Han kämpade och höll hoppet upp så länge han kunde. Han försökte även skapa mer chanser men de är inte alltid så lätt.

Jyri Marttinen.
Killen är ju GULD! Sen han kom från Timrå så har han visat att han är en klippa på back plats, han har just nu mest speltid i AIK och de är med all rätt. Han räddade matchen på många sätt men mest på slutet då han åkte upp pucken som Sjödin i Brynäs sköt mot AIK´s öppna kasse. Han åkte som en dåre och kastade sig och petade undan pucken just i tid och de visar på stor kämpar glöd. Sen så blev han även framröstad som november månads lirare och de är han värd!

+++
Andreas Hadelöv.

Okej, han släppte in 4 mål men de hade kunnat blivit många mer om han hade varit sämre. Men Hadelöv är bra och utan han hade matchen lika väll kunnat sluta 10-0!

++
Thomas Larsson.

Han syns inte, men han gör sitt jobb. Larsson kämpar hela tiden och vinner puck i varje närkamp. Okej, han drar på sig ett par utvisningar och brinner av ganska lätt. Men de visar bara på att han vill vinna så pass mycket!

+
Mikael Renberg.

De sista pluset går till Renberg bara för att han finns där. I går så gjorde han även mål vilket gör att man blir ännu gladare. Men han måste dock försöka göra de lite oftare, för gör han de då kommer han att bli riktigt farlig!

Ja de var allt för mig denna gång.

Allt för mig!
Pusshej!


Fredag och helg igen!

I dag har jag varit duktig!
Riktigt duktig!


Jag steg upp tio (ja okej inte så tidigt men jag är ju ändå ledig!), direkt efter jag stigt upp så åt jag frukost och sen gjorde jag mitt svenska tal klart. Sen så läste jag ut romeo och Julia och gjorde anteckningar på den.

Sen så stökade jag bort i tvättstugan, hallen och i mitt rum och sen bakade jag två sockerkakor åt mamma. Sen stökade jag bort även i köket så nu är det fint här.

Nu så sitter jag framför datorn och ser Lite klipp på you tube.

På tal om ingenting så ska jag och julhandla i morrn.
Med Erika och Liza.
Sen på kvällen så ska jag,Erika,Liza,Julia och Sara fara på zoo tour!
Vet inte om de blir hockey för min del, elin är ju borta och anna kan inte...

Måste gå nu!

Allt för mig!
Pusshej!


Jag tror Sandra älskar dem mest!

I dag på lunchen så hände en väldigt rolig sak.
Burström och Kriko skulle vara sådär söta som bara dom kan vara.
Dom tänkte att ja, vi busar med Annelie och Sandra! De låter som en bra ide.
Först började det lungt med att vi petade och slickade på varanadra.
MEN! Detta skulle snart utvecklas till något mer!
Jag själv blev utsatt för att dom lyfta upp mig och jag är faktiskt sjukt hjödrädd! Och både Bu och Kriko är ju ganska så långa! Så jag hade panik små stunder, men de gick bra, jag överlevde. Ska dock ge igen innan dag är slut men de är en annan femma!
Sandra där i mot, hade det lite mera jobbigt än vad jag hade. Okej även hon blev kittlad och slickad och upplyft! Men saken är den att mina byxor höll i hop under det hära! Det gjorde inte hennes! De blev en fin lite reva på insidan av låret. Vi hade en fin stund efter vi upptäckte de kan jag ju meddela!


Ja ja, dessa underbara pojkar!
Man kan inte annat änn älska dem!


Allt för mig!
Pusshej!

Ännu en ny dag.

Jag sitter på skolan med söt sandra nu!
Som förövrigt pratar skit om mig på sin blogg varje dag, men jag kan ta de för jag tycker om henne i alla fall.
Vi ska göra lite läxa nu på morgonen, men de lär nog inte hända. Vi kan inte göra läxa då vi är med varandra.

På tal om inget så är hela min helg uppbokad och de är inge bra på ett sätt för jag vill hitta på andra saker också. Men om jag skiter i att fara till Piteå på söndag så ska jag nog kunna hitta på lite andra saker. Så som att vara med sandra som dissar mig!!!

Ne nu ska jag faktiskt göra lite läxa!

Allt för mig!
Pusshej!

Underbara Tisdag.

Tisdagar går alltid fort!!
Undrar varför de är så? Kanske är för att dom alltid blir ganska så roliga, aja de är bra i alla fall.

Jag hade vård och engelska i dag. På engelskan så blev jag glad, riktigt glad! På första vårdlektionen så kände jag inte peppen för vi höll på med lagar. Men på andra lektionen så gjorde vi roligare saker så de gick mkt bättre.

Fick en present av ankan också...
Jag låter de vara så...


Jag ska sova om ett tag de är najs.

Hockeyn går inte bra för AIK nu och de är inte najs.

Jag ska där i mot få se hockey på lördag och de är najs. Hahah

Ne nu ska jag göra annat innan jag svammlar bort mig totalt.

Har dock en ny julklapp som jag vill ha!
image50
Vill ha!!!

Allt för mig!
Pusshej!

Skolan.

Sandra är söt men knas!
Allt för mig!
Pusshej!

NP och hockey!

I dag skrev vi nationellt prov på skolan, i fem timmar, det var inte najs!
Men jag överlevde och hoppas nu att jag får någorlunda bra betyg på uppsattsen.

Gjorde inte så mkt mer i dag faktiskt, vi hade en slapp fotolektion där vi tog porträtt kort och läste upp olika raggnings repliker. Sen så var vi lite söta och slöa innan vi sluta och alla gick till sin buss/taxi. Ja jag och liza fick ju vänta som vanligt på våran men va fan, vi hade kul medans vi vänta!

När jag kommer hem så var jag ensam hemma för mamma var och klippte sig. Så jag bytte om och startade lite julmusik innan mamma komme hem och jag fick mat! Sen gick jag ut med Bobbo och sen duschade jag och gjorde mig klar för hockeyn.

På tal om hockeyn ja, den går inte så bra just nu. Men det beror inte på AIK, eller kanske en viss del men 90% av orsaken till att det inte går så bra är domarens fel. Han dömer som ett äckel och verkar inte kunna hockey.

Ne nu ska jag göra mig klar för tredje perioden och hoppas att AIK vänder det här.
Jag vill ju gå glad till skolan i morrn! Jag vill ha på mig min fina nya halsduk!

Btw, Thomas larsson har fått ganska mkt utvisningar i kväll. Men va fan, jag gillar han i alla fall!
image49

Allt för mig!
Pusshej!

Tog från Julia.

1. Gå in på www.raggningsreplik.se
2. Slumpa 7 ggr
3. Det är din raggningsreplik!

Min raggnings replik blev:
Vill du gå och prata, eller ska vi fortsätta flirta på avstånd?

Hahah, den skulle typ ändå kunna funka!
Ska testa den på lördag tror jag ;)

Testa du med, och berätta vad du fick! :D

Allt för mig!
Pusshej!



Uppdatering av helgen.

Lite av vad jag har hittat på.

Fredag:
Jag vaknade klockan 11 i Umeå efter att ha sovit hos Anna.
Jag duschade,åt frukost och gick sedan till bussen som tog mig till robban.
Jag for till skolan och hämtade mitt svenska häfte och träffade även Kriko och Bubben.
Jag och mamma for hem och åt grillat.
Jag åkte med Erika till Liza där vi såg Idol och bestämde vem som skulle köpa julklappar till vem.
Jag for hem och satt vid datorn ett tag innan jag sov.

Lördag:
Jag vaknade och mamma frågade om jag skulle fara på hockey eller inte.
Jag velade jättelänge men bestämde mig ändå för att fara på hockeyn så pappa skjutsade mig till bussen.
Jag åkte buss in till skeå där jag gick på stan ett tag innan jag ensam gick upp mot Arenan.
Väl inne i Arenan så köpte jag en ny halsduk innan Elin kom och vi gick och ställde oss.
Jag var tvungen att gå då det var tio minuter kvar eftersom jag skulle med en buss, men elin lovade att smsa om matchen.
Väl utanför Arenan så gick jag i mina egna tankar och märkte då inte att en fotboll kom flygande på mig innan jag fick den i huvudet.
Efter fotbolls incidenten så blev det raggning från killen som sköt den innan jag var tvungen att gå igen.
Sen blev de buss till Ånäset där Stefan hämtade upp mig och bjöd mig på frasses i bygdeå innan jag for till älsklings sandra.
Hos sandra blev det film och ätning.
Sen sov vi.

Söndag:
Frukost på sängen, bil hem i snöstorm, julpynt av en alldeles egen AIKgran,julmusik och bonde söker fru samman fattar nog min söndag ganska så bra.

På tal om annat så har jag en sak som jag önskar mig i julklapp, så Anna om du läser de här, köp saken till mig!!!

image48
AIK´s vita borta matchtröja.
Jag vill ha 24 Larsson på ryggen.


Allt för mig!
Pusshej!


RSS 2.0