Hockey, när den är som bäst!

Vi vann!
Vi vann!
Vi vann!

Jag kan inte säga det tillräckligt många gånger! Tre underbara poäng i kväll!

Före matchen.
Det kändes ju inte som om vi skulle ta tre poäng i dag i fall jag ska vara ärlig. Vi skulle möta HV som är serieledare och har gått som tåget. Medans vi har typ tagit tre poängen på en match av elva, så ne jag var inte sådär sjukt posetiv inför matchen.

Under matchen.
Märkte redan i början av första att AIK ville mycket med matchen. De blev mkt målchanser men första perioden slutade ändå 0-0. Sen i början på andra så spelade AIK lite svagt men ryckte upp sig och Forssell kom fri med pucken under ett boxplay, jobbade snyggt fram den, passa Lee som inte gjorde nåt misstag utan kunde trycka in den! Det stod då alltså 1-0. Hela matchen präglades även av utvisningar hit och dit (lärking var ju domare). Men i alla fall så hade AIK ett power play med 5 mot 3. Där så satte jyri Marttinen ett slagskott rätt i nätet! 2-0! De målet var sjukt snyggt. Sen under samma pp med spel 5 mot 4 så satte koskenkorva 3-0! Jag tror att detta tog musten ur HV för den ända spännande som hände efter målen i andra perioden var att lee blev omkull dragen vilket startade ett stort slagsmål som gjorde att lärking utvisade båda femorna! De var alldeles fullt i utvisningsbåset, jag har aldrig sett en domare göra så förut. Sen i tredje så spelade AIK väldigt lungt och sansat, försvarsspelet var GULD! Sen då de återstod ungefär 14sek så gjord Lee mål igen! Denna gången i öppen kasse! Så AIK vann matchen med 4 mål mot 0!

Efter matchen!
LYCKA!!!!!


Kvällens plus.

+++++
Kimmo Koskenkorva.

Helt klart kimmo! Han kämpade som bestatt hela matchen och skapade mål chanser som ingen annan! Han fick ett mål men de kunde ha blivit fler! Ingen åkte skridskor som han gjorde i dag.

++++
Lee Goren.

Två måls skytt och en hjälte helt enkelt! Lee kämpade verkligen i dagens match, han har varit lite blek på senare tid men i kväll visade han vad han kan. Sen att få se hans glädje efter första målet var en fröjd för ögat!

+++
Erik Forssell.

Killen kämpade till sig många lägen och jobbade fram pucken åt de andra många gånger. Han fick mer och mer speltid i dag och de var med all rätt.

++
Jyri Marttinen.

Jag förstår verkligen inte hur Timrås tränare tänkte då han inte gav Jyri speltid. Killen är ju bäst! Hans 2-0 mål var sjukt snyggt!

+
Erik Andersson och Pontus Petterström.

Kvällens sista plus får Erik och Pontus dela på.,båda killarna kämpade och skapade målchanser. Dock så måste Erik jobba på närkamperna bättre och Pontus måste jobba på sina avslut på mål.

Allt för mig!
Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0