VAD VILLE LÄRKING IGENTLIGEN?!?!?

Nivån på domarna i elitserien måste ju höjas snarast annars så blir jag ju skogstokig!
När tre personer( en huvuddomare, två linjemän) missar världens mest fegaste och fulaste tackling som alla andra personer lyckades att se! Ja då är det något väldigt fel!

I går när AIK spelade mot hv och hv i första perioden hade pp så gör hv´s Martin Thörnberg världens fulaste tackling! Efter att Marttiinen har skjutit ut puck i boxplay ( vilket betyder att han inte äns hade pucken vid tackling´s tillfället och då ska det minst vara interfirens, men NEJ!). I alla fall så åker Thörnberg rätt på Marttinen( och med vilje dessutom!!!!) han kommer typ i 120 och marttinen som är helt oförberedd faller handlös ner på isen. Han tar sig sedan kanppt upp från isen uten Norgren måste hjälpa honom, sen får Norgren leda honom av isen och lämna över honom till AIK´s läkare för att marttinen är helt borta och blicken är helt tom. När Perra får se detta, att marttinen är helt borta och dessutom blöder ur näsan ja då blir han fly förbannad på Lärking! Han tar tag i marttinen som är på väg till omklädningsrummet och visar upp han för Lärking. Men vad gör Lärking? Jo INGENTING!!!! Han ser ut som ett jävla fån innan han säger att det inte blir någon utvisning på Thörnberg! Inte änns en jävla två fick han! Jag kunde nästan se hur Thörnberg och hans lagkompisar skrattade bakom ryggen på Lärking. Karl var helt jälva störd!!

Är det inte så att om en tackling har utdelats och blod visas på spelaren som mottagit den, så ska väll det vara utvisning? Så här det ju alltid varit. Visas blod ska det vara minst en tvåa!

När tacklingen dessutom kommer helt plötsligt och på en spelare som inte änns har pucken! Då ska de ju också vara utvisning!! Men Lärking fick tydligen sin domarlicens i ett flingpaket!!!!

Det var inte bara när det gällde marttinen som Lärking missade att ta utvsining, han missade flera under matchen. Som när Kovacik fick en ful tackling och knappt kunde ställa sig upp, då gjorde lärking ingenting heller!!

Därimot så hittade han andra utvisningar som ingen annan såg bara han, och jag behöver väl inte änns säga att de bara var på AIK´s sida som han hittade dessa utvisningar!

Och detta ska vara slutspel?,
de var allt jag kunde tänka under gårdagens match! Om nivån ska ligga här, där domaren inte ser vad som händer, där han dömmer som en kratta!

Ne, inför två domarsystemet nu!!
kanske det blir lite högre nivå!

image105
Marttinen efter tacklingen och en fly förbannad Perra!

Allt för mig!

Kommentarer
Postat av: Elin

Lärking och Thörnberg kan ju dra långt åt helvete!!!!!!!

2008-03-14 @ 13:28:55
URL: http://elinsundquist.blogg.se
Postat av: finländaren

du har då inte hållit mig väl uppdaterad om vad som händer i ditt liv!

2008-03-21 @ 08:33:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0